Crónica Alevín F7 Menorca: Ferreries 6-1 Alaior

El Ferreries se proclama campeón

Espectacular els alevins de fútbol 7 d’en Canari, que han completat una temporada increible, i després de golejar de manera clara a s’Alaior per 6 a 1, s’han proclamat campions.

Tot i els nirvis que hi pogués haver, els nostres jugadors han sortit molt  concentrats i amb moltes ganes desde el primer minut,i han estat molt superiors a s’equip visitant amb un golás inclos des nostro porter n’Aaron desde la seva porteria, que ha esta sa guinda de un equip que s’ha quedat a només 1 gol dels 200 amb tota sa temporada una xifra mala de superar, lo que indica es fútbol d’atac i de qualitat que fan els nostres jugadors.

Ja en el primer temps hem sentenciat es partit amb 3 gols que ens han donat tranquilitat per afrontar els darrers dos quarts, amb gols de Aaron, Sergi i Alex.

Només hem tingut un parell de minuts amb es marcador una mica incert quant s’Alaior ha fet es 3 a 1, peró tot just uns minuts després en Tonio ha fet  el quart, que ens ha donat molta moral per afrontár es darrer quart i en Tonio amb 2 gols més ha colocat es definitiu 6 a 1, i ell ha firmat un hatc-trick, en aquesta gran temporada.

Enhorabona a tots per aquest titol tant merescut, en que ens hau fet disfrutar a tots els aficionats, i ara tindréu es premi dia 27 de juny d’anar a Palma a jugar sa fase final del campionat de balear.