Crónica Prebenjamín: Sollerense 1-0 Calvia

Sollerense
Sollerense

Alineacions:

Sollerense: Pere, Joan, Raül, Sergi, Carlos, Dani, Tomás i Benet. També han jugat, Alex, Marc, Laura i Miki.

Calviá: Vadillo, Joan, Garcia, Jaume, Phoenix, Pau, Adriá i Frutos. També ha jugat Ruben.

Àrbitre: Cristobal Cabanellas, molt bona actuació.

Gols: Benet per el Sollerense.

Comentari:

Partit dominat en tot moment per el Sollerense, que ha tengut tancat el conjunt calvianer dins la seva meitat del terreny de joc quasi be tot el partit.

Les ocasions de gol han arribat una darrera l’altre, essent el partit un atac i gol constant, però una vegada més l’equip de Sóller ha tengut el problema que ha fet que ara ja no tengui opcions de campionar, que no es un altre que la manca de punteria devant la porteria contraria. Fruit d’aixó un partit de clar domini local domes s’ha traduit en un únic gol, marcat per l’avui capità Benet, en la única errada del porter calvianer Vadillo en tot el partit, que ha vist com una pilota se li escapa de les mans i Benet afusellava.

Molt bona actuació del porter del Calviá Vadillo que ha demostrat esser un molt bon porter.

També molt bé en el partit d’avui el solleric Carlos, que ha estat un mal son per a la defensa calvianera amb el seu joc ràpid i eléctric, que ha fet les delicies del públic assistent, encara que com els seus companys, no ha estat acertat de cara al gol.

S’ha de dir que als darrers cinc minuts del partit el Calviá ha estirat lineas i ha provocat dos corners, un dels quals, quasi al darrer minut ha acabat amb una pilota morta dintre l’area petita local, que ha estat treta per la defensa damunt la mateixa linea de gol, quan ja es cantava el gol de l’empat.

El Calviá ha jugat el partit molt ordenat en tot moment i s’ha vist un equip que ha millorat molt al llarg de la competició, fruit de la bona feina que el seu entrenador, en Joan fa amb ells, una abraçada per en Joan desde Sóller i molts d’anims en tot.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.