L’Atlètic Balears, al costat de la Serra

L'Atlètic Balears, al costat de la Serra
L'Atlètic Balears, al costat de la Serra

La presidenta del Consell ha assistit a l’encontre amb el Tudelano a l’Estadi Balear. L’equip ha volgut donar suport també a la candidatura de la serra de Tramuntana perquè sigui declarada patrimoni mundial de la UNESCO.

La presidenta del Consell, Francina Armengol, ha assistit a l’encontre entre l’Atlètic Balears i el CD Tudelano que ha tingut lloc a l’Estadi Balear. També han estat presents el president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich i la batlessa de Palma, Aina Calvo, entre altres autoritats.

Els jugadors de l’equip, encapçalats pel seu president, Fernando Crespí, han volgut fer costat a la candidatura de la serra de Tramuntana perquè sigui reconeguda a tot el món. El president, en representació de l’equip, ha signat per impulsar la declaració de la Serra a patrimoni mundial de la UNESCO, en la categoria de paisatge cultural. La candidatura compta així amb un nombre important de seguidors. També han pogut donar suport i signar per la declaració els aficionats que han assistit a l’encontre.

La declaració de la serra de Tramuntana a patrimoni mundial suposaria el reconeixement dels seus valors naturals, paisatgístics, patrimonials i històrics; se n’asseguraria la preservació, al mateix temps que li atorgarà un prestigi i una projecció internacional que serà garantia de futur, de desenvolupament territorial sostenible, econòmic i cultural. A més a més, significaria un valor de qualitat afegit pel que fa al sector turístic i al seu desenvolupament futur.

Consell de Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.