Crónica 3ª Div: At. Baleares 2-3 Binissalem

El At. Baleares en el pasillo de campeones
El At. Baleares en el pasillo de campeones

ALINEACIONS:

AT.BALEARS: Mingo (2); Bio (2), Bazán (2), Esteban (2), Pau Pomar (2); Ernesto (2), Peke (2), Morales (2); Rafeal (2), Daniel (2), Peter (2).

Canvis: Óscar (2) per Bazán; Nacho (2) per Daniel; Josema (2) per Peke.

BINISSALEM: Montse (2); Plata (3), Fuster (2), Jota (2), David García (3); Reus (2), Oliver (3), Salas (3), Morgado (2); Ramis (2), Chus (2).

Canvis: Vicens (2) per David García; Kiko (2) per Plata.

ÀRBITRE: Sr. Rodríguez Quintero (2), auxiliat per Gil Vives i Fernández Ballesta. Partit poc conflictiu sobre el terreny de joc, que ha facilitat la seva labor. Mostrà targetes grogues als locals Rafeal i Bio. Correcte en línies generals.

GOLS:

0-1 (m.33): Falta escorada a l’esquerra de la frontal i Toni Oliver bat Mingo de llançament directe.

0-2 (m.37): Plata en jugada personal entre fins a la frontal i bat novament el porter local.

0-3 (m.64): Toni Oliver, de penalti.

1-3 (m.78): Peter bat per baix Montse.

2-3 (m.88): novament Peter fa el darrer.

INCIDÈNCIES: Matí d’estiu, amb forta calor. Uns 700 espectadors s’han concentrat en un emotiu partit que ha format part dels actes per conmemorar els 50 anys d’existència de l’Estadi Balear. Per tal motiu, el President del club ha fet entrega de la insignia d’or de l’ entitat als exjugadors Rafel Fita, Joan Morro i Julià Cantallops. Aixímateix, en Fita ha fet la sacada d’honor per haver estat el primer jugador en marcar el primer gol de la historia d’aquest estadi.

Es guardà un minut de silenci en memoria del pare d’Àngel Pedraza, Miquel Dalmau, Tolo Calafat i dels jugadors desapareguts que disputaren aquell partit inaugural de l’Estadi.

En el descans de l’encontre s’ha fet entrega per part de Fernando Crespí de plaques commemoratives d’aquests quatre anys de la seva presidencia a tots els col.laboradors de l’Atlètic Balears.

Els actes previstos per celebrar el títol de campions de tercera han quedats suspesos per la recent mort de José Pedraza del Valle, pare de l’entrenador.

En acabar el partit l’afició es va citar en el restaurant de Son Pardo per fer un dinar multitudinari.

COMENTARI:

Darrer partit de la temporada regular que ha suposat l’única derrota local a casa. Millor els locals en la primera mitja hora de partit, arribant bé fins la darrera pasada, amb algunes errades en la finalització.

A partir del primer gol visitant, més efectiu en la resolució, l’Atlètic Balears va perdre una mica la concentració, i fruit d’això arribaren la resta de gols. Només Peter va resultar efectiu, amb dos gols, i a punt va estar Ernesto d’establir l’igualada en els instants finals. És cert que el de menys era el resultat. Per tal motiu es donà descans a bona part dels jugador habituals en l’esquema de’n Pedraza, a l’espera del primer partit de la fase d’ascens a segona B, què es disputarà el proxìm diumenge, davant un rival encara desconegut. El Binissalem, per la seva part, ha posat amb aquesta victoria el punt final a la temporada, i ha homenatjat el seu jugador David García en el que ha semblat el seu darrer partit en la plantilla visitant. Moltes coses s’han vist al llarg de cinquanta anys a l’Estadi Balear, que ja són historia. Els nous reptes començen ara, quan arriba l’hora de la veritat en el sí de l’Atlètic Balears, amb una plantilla i afició mentalitzats per aconseguir l’ascens.

DANIEL RIERA para Fútbol Balear

Fotos Oscar Quetglas más tarde ampliación de la galería.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.