UN POBLE SENSE EQUIPS DE FUTBOL PERÒ AMB UN CAMP DE GESPA RECIÉN INAUGURAT

Inaugurado el campo de césped de Ariany
Inaugurado el campo de césped de Ariany

Ariany ja compta amb un camp de futbol amb gespa artificial. El Consell de Mallorca l’ha subvencionat mitjançant el Pla d’Obres i Serveis

Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local i Interior; Joan Verger, director insular de Cooperació Local i Joan Ribot, batle d’Ariany, han visitat, avui matí, el camp de futbol d’Ariany, totalment acabat i al servei dels veïnats i veïnades del municipi.

És un camp de futbol per a disputar partits de set jugadors, el més adequat a la demanda ciutadana, amb gespa artificial. Està integrat dins la zona esportiva, juntament amb la pista de pàdel i els vestuaris. L’ajuntament d’Ariany està estudiant projectes per a noves instal•lacions esportives per a aquesta zona.

Aquestes obres han estat subvencionades mitjançant el Pla d’Obres i Serveis. El Consell de Mallorca ha aportat un 80% del pressupost total, que és de 291.793,15 euros.

Dins la primera fase del Pla d’Obres i Serveis 2010, recentment aprovada, es subvencionarà unes obres de reforma i embelliment de la plaça de l’Església i el seu entorn.

El departament de Cooperació Local i Interior del Consell de Mallorca convoca anualment el Pla d’Obres i Serveis amb la finalitat d’ assegurar la cooperació a les obres i serveis de competència municipal, mitjançant el finançament de les inversions que els distints ajuntaments de Mallorca consideren necessàries.

Un altre ajuntament que es preocupa per l’esport per els joves i el nostre quan ferà lo mateix?

Recreatiu Puigpunyent y Galilea

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.