Damiá Barceló regresará al banquillo del Santanyi

Damiá Barceló vuelve al Santanyi
Damiá Barceló vuelve al Santanyi

El C.E. SANTANYÍ tanca un acord a tres bandes i reuneix el cos tècnic que el va portar a fer lligueta dues temporades consecutives.

El tercet format per Damià Barceló, Joan Mas i Andreu Miquel serà qui dirigirà el primer equip la propera temporada.

El tàndem Joan Mas – Damià Barceló que completa n’Andreu Miquel amb la preparació dels porters, s’havia desfet la temporada 2009-2010 ja que en Damià va demanar un any de “descans” per motius personals i professionals. Però pel Santanyí ha estat un equip de garanties i estam molt satisfets d’haver-lo pogut recuperar. Ells tres acompanyats de l’incansable delegat Andreu Martínez constitueixen un bloc de vital importància en el futur més inmediat del C.E. Santanyí.

Molt aviat els tres tècnics es posaran en feina per començar a perfilar la plantilla de la temporada 2010-2011. El club vol que es confeccioni un equip per estar a dalt de tot, la temporada que ve es vol assegurar la lligueta i lluitar fins i tot pel campionat.

El Santanyí vol deixar constància pública del seu agraïment més sincer a Miquel Àngel Tomàs, l’actual tècnic del primer equip, per la seva implicació infinita en tot moment i per com ha sabut dur a bon port un projecte que per diferents circumstàncies ha travessat moments molt complicats. En Miquel Àngel ha demostrat una vegada més que és un professional com una catedral i amb una capacitat de feina envejable, a més d’una excel·lent persona.

Si el Santanyí no hagués pogut arreplegar tres homes de club amb molts anys de veterania a la casa, no hauria escatimat esforços en intentar aconseguir la renovació de M. Àngel Tomàs.

No seria just acabar aquestes línies sense agrair infinitament a n’en Joan Mestre (actual entrenador de porters) el sacrifici constant que ha fet per contribuir a tirar endavant la difícil empresa que tots plegats teníem davant. Mai ha dubtat ni un segon per posar-se la roba de feina i empènyer de valent. Ha estat un exemple de compromís i entrega.

Aquesta temporada, a més d’un magnífic lloc a la classificació, el Santanyí ha guanyat dos bons amics. I això sí que queda per sempre….

Aina Sunyer

-C.E. SANTANYÍ

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.