Crónica 3ª Div: Santanyi 4-0 Esporles

El Santanyi golea al Esporles
El Santanyi golea al Esporles

EL SANTANYÍ SENTENCIA A LA PRIMERA PART SANTANYÍ 4 – 0 ESPORLES

ALINEACIONS:

C.E. Santanyí: Alcover, Tomeu, Raúl, Pomar, Garí (Picó, min 52), Nando, Llull, Nevado (Bordoy, min 52), Nico, Rueda, Isma (Barceló, min 61).

C.E. Esporles: Xavi, Toni Trías, Raúl, R. Rueda (Oli, min 65), Pedro Trías, Gaspar, Bibi (Adrover, min 65), Manu, Pit, Julio, C. Frade (Juanpi, min 49).

ÀRBITRE: Antonio Valverde Martínez, ajudat a les bandes per Domínguez Mayol i Jesús Alfonso Bessini. Correcta actuació. Ha amonestat amb la cartolina groga a Julio i Rubén Rueda per l’Esporles.

GOLS: 1 – 0: Isma, minut 5. 2 – 0: Nevado, minut 15. 3 – 0: Nico, minut 28. 4 – 0: Pomar, minut 43

COMENTARI:

Partit de tràmit per l’Esporles, però important pel Santanyí ja que, encara que no ha aconseguit classificar-se per disputar la lligueta d’ascens a 2a divisió B, ha de continuar lluitant per la cinquena plaça a la classificació, plaça que en aquests moment ja només es disputa amb el Binissalem.

Al Municipal de Santanyí s’han vist dues parts ben diferenciades. La primera part el Santanyí ha sortit a cercar un resultat que li donàs tranquil·litat i així ha estat. Al minut 5 n’Isma ha encetat el marcador quan havia aconseguit desmarcar-se i encarar el porter.

Només deu minuts més tard en Nevado ha aprofitat una passada en profunditat d’en Nando, ha agafat l’esquena al contrari i en el mà a mà amb el porter ha pujat el 2 a 0 al marcador. Al minut 28 en Llull per banda esquerra ha penjat l’esfèrica i en Nico de cap l’envia al fons de la xarxa. I ja a les acaballes del primer temps, un xut d’en Garí estavella la pilota al pal, el porter aconsegueix refusar-la, però en Pomar remata i puja al marcador el 4 a 0 definitiu.

A la segona part el Santanyí ha jugat més relaxat tot i que continuava cercant la porteria contrària. L’Esporles per la seva banda també ha tengut les seves ocasions, però els davanters d’un i altre equip no han aconseguit definir i marcar.

Per a la darrera jornada al Santanyí li queda un difícil enfrontament: el derbi comarcal dins el camp del Campos. Un partit en el que haurà de lluitar per la cinquena plaça de la classificació que s’haurà de disputar amb el Binissalem. L’Alcúdia està a tres punts del Santanyí, però el “golaverage” és a favor d’aquest darrer tant amb el Binissalem com amb l’Alcúdia. I en un hipotètic empat a tres bandes, es miren els enfrontaments entre els tres equips i, donant-se la circumstància que també en aquest cas estarien empatats a punts, els gols a favor i en contra dels tres equips donarien la primera plaça dels tres al Santanyí.

El Binissalem ha de visitar l’Atlètic Balears, que avui s’ha proclamat campió de lliga i l’Alcúdia ha de jugar al sempre complicat camp de l’Independiente.

AMS per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.