Crónica 1ª Reg: Alqueria 2-2 Porto Cristo

El trío arbitral con los capitanes del partido
El trío arbitral con los capitanes del partido
Alquería: Joan Andreu, Montserrat, Miquel Rigo (m.46 Pedro), Miquel Àngel (m. 86 Tomeu Roig), Alexis, Bernat Roig, Botella, Barceló, Santaella (m. 46 Carles) Tortella (m. 84 Xisco) i Ginard.

Porto Cristo: Cuestas (m. 46 Juanfran), Medina, Romero (m. 1 Creo) , Ferriol, Perez, Bonet, Mañas, Huertas, Acuñas (m. 27 Heredia), Vecina i Granados.

Arbitrà el partit: Toro Hidalgo ajudat per Sumavielle i Caldentey. Bastant bona feina, amonestaren als locals Miquel Àngel i Carles i als visitants Mañas, Perez i Granados.

Comentari:

Començava el partit molt igualat els primers minuts, els locals avisaven al minut 14 Ginard treia un corner i Bernat Roig de cap enviava el baló al trava-ser, sis minuts mes tard Ginard xutava d’uns 20 metres i entre el porter Cuestas i el pal desbarataven l’ocasió sortint a corner, que treia el mateix Ginard i altre cop Roig rematava de cap un poc alt. En el minut 40 era el visitant Creo que amb la treta d’una falta d’uns 40 metres enviava l’esfèric a l’escaire que el porter Joan Andreu enviava a corner.

Als cinc minuts del segon temps es posaven per davant els de Porto Cristo, Perez enviava per damunt el porter local marcant l’un a cero. En el minut 63 seria Bernat Roig que controlava l’esfèric i l’enviava dins la porteria per damunt Juanfran. Tres minuts mes tard el local Pedro ho provava de la mateixa retxa de fores però Juanfran l’enviaria a corner. El minut 70 xutava Ginard Juanfran rebutjava al baló anava el peu de Tortella que xutava però el porter visitant tornava desbaratar. Set minuts mes tard Bernat Roig a la frontal de l’àrea controlava un baló dos tocs i gol. Dos minuts mes tard el mateix jugador xutava a boca de canó i el porter visitant tornava desbaratar l’ocasió. En el 85 Ginard treu una falta pilota al trava-ser tornava provar Roig i com no desbaratava el porter visitant. Minut 89 Granados treia una falta bastant escorada a la banda dreta del seu atac l’enviava al segon pal just al escaire i marcava el definitiu 2 – 2.

Resumint un Porto Cristo que es dedicar a defensar-se i provocar faltes prop de l’àrea local. Per altre banda als curiablanquers tingueren fins a cinc ocasions clares per marcar, però uns cops el pal i altres el porter visitant ho desbaretaven.

Blai per Fútbol Balear.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.