Suspès el partit entre el Sóller i el Campos per incidents entre l’àrbitre i jugadors visitants

El colegiado discutiendo con el míster del Campos
El colegiado discutiendo con el míster del Campos

El partit que disputaren dissabte els juvenils del Sóller i del Campos fou suspès pel col·legiat del partit, Santiago Rosselló, abans de finalitzar la primera part, quan el resultat era de tres a zero favorable al conjunt solleric.

El detonant dels incidents fou el tercer gol local, obtingut per Joan González, molt protestat pels tècnics i jugadors campaners que demanaven fora de joc i unes mans prèvies del jugador solleric. L’àrbitre no aprecià res punible i les protestes finalitzaren amb l’expulsió de l’entrenador i un altre membre del cos tècnic visitant. L’ambient és caldeja molt i el col·legiat decretà la suspensió momentània del encontre per apaivagar els ànims. Però la suspensió tingué l’efecte contrari i propicià que varis jugadors visitants perdessin els nirvis i encalcessin l’àrbitre fins els vestidors, on es visqueren moments de molta tensió.

Poc a poc la situació s’anà tranquil·litzant i l’àrbitre comunicà als delegats la suspensió definitiva del encontre per intent d’agressió. Ara els dos clubs hauran d’esperar a la redacció definitiva de l’acta arbitral i la posterior decisió del Comitè de Disciplina Deportiva per conèixer si el partit es reprendrà o es donarà per guanyat al C.F. Sóller.

MC para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.