Crónica 3ª Div: At. Baleares 3-1 Ferreries

Jugada del partido
Jugada del partido

ALINEACIONS:

AT.BALEARS: Mingo (2); Bio (2), Bazán (2), Ibok (3), Óscar (2); Lawal (2), Llistó (3), Nacho (3), Gio (2); Edu (3), Peter (2).

SUBSTITUCIONS: m.61: Morales (2) per Giovanni; m.76: Esteban (2) Per Bazán; m.85: Pau Pomar (s/c) per Bio.

FERRERIES: Mingo (1); Conejo (2), Adán (1), Enric (2), Seguí (1); Juli (2), Raúl (2), Melià (2), Alzina (2); Robert (2), Castro (1).

SUBSTITUCIONS: m.68: Jandro (1) per Castro i Salido (2) per Juli; m.72: Pons (1) per Raúl.

ÀRBITRE: Sr. Albertí Oñate (2): Bona actuació en linies generals, en un partit sense gaire complicació.

TARGETES: Mostrà targetes grogues al local Bio i als visitants Robert, Enric i Juli.

GOLS: 1-0. m.7: Edu, de xut creuat. 2-0. m.9: Peter, a remat de córner botat per Llistó. 3-0. m.31: Nacho, de vaselina. 3-1.m.79: Salido, d’extraordinaria volea.

INCIDÈNCIES: 500 aficionats en una matinal estiuenca. El partit començà amb 30 minuts de retràs pel retard dels jugadors visitants en el seu desplaçament. Terreny de joc en bones condicions i homenatge del Club i aficionats als jugadors més petits de la pedrera blanc-i-blava. Es guardà un minut de silenci en memoria de Joan Antoni Samaranch, president d’honor del C.O.I. recentment desaparegut.

COMENTARI:

Partit decidit en la primera meitat per la sortida amb empenta dels d’Àngel Pedraza que als 10 minuts ja guanyaven per dos gols a zero. Cal destacar la noblesa dels visitants els quals, superats en tot moment, varen oferir un partit net, jugant i deixant-jugar. En qualsevol cas,la actuació de’n Peter i n’Edu amb punta, la circulació de pilota de’n Llistó i -sobre tot- de’n Nacho Azcona (importants jugadors que semblen molt enxufats de cara a la recta final del campionat), la combinació de’n Lawal amb la resta de la mitja blanc-i-blava i les passades a l’espai dels tres, juntament amb el bon posicionament defensiu ,varen trobar poca resistència en un Ferreries lent en la combinació, que es desfeia de l’esfèrica amb passades llargues, habitualment cap en Juli.

Només en la segona part, quan els locals cercaven simplement cumplir l’expedient sense gaire desgast, va arribar el gol visitat –extraordinari, per cert-, mitjançant una volea llunyana de’n Salido que es va allotjar a la xarxa de’n Mingo.

Satisfacció generalitzada per la victoria que manté l’Atlètic Balears com a líder de la categoría, a falta de tres partits, dos dels quals disputaran en qualitat de visitant –Alcúdia dimecres i Lloseta diumenge-, i desilusió dels menorquins que eren conscients de la dificultat de puntuar a l’Estadi Balear però que han vist com massa aviat se’ls hi complicava el matx.

DANIEL RIERA. para Fútbol Balear

Fotos T. Moya


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.