Crónica 3ª Div: At. Baleares 2-0 Constancia

El trio arbitral con los capitanes del partido

AT.BALEARS: Linares (2); Bio (2), Ibok (2), Esteban (2), Óscar (2); Bazán (2), Llistó (2), Nacho (2); Rafeal (2), Edu (3), Giovanni (3).

CANVIS: Morales (2) per Rafeal (descans); Pau Pomar (2) per Nacho (m.56); Alex Pons (2) per Bazán (m.72)

CONSTÀNCIA: Vives (1); Rubio (2), José (2), Pau (2), Biel (2); Cano (2), Lirola (2), Nacho (3), Rafita (2); Dani Radó (3), Lucho(2).

CANVIS: Mateu (2) per Pau (m.31);Forteza (1) Per Rafita (m.72)

ÀRBITRE: Sr. Nadal Riera. Massa estricte en la mostra de targetes.

TARGETES GROGUES: Linares (m30), Bazán (m.36), Giovanni (m.59) / Pau (m.13), Biel (m.33), Lucho (m.82).

GOLS: 1-0: M.6. Passada a l’espai sobre en Nacho Azcona que de fort xut bat Vives. 2-0: m. 76. Jugada de Giovanni i remat espectacular de’n Morales.

INCIDÈNCIES: 700 espectadors en un horabaixa fresc. Terreny de joc en perfectes condicions. El partit fou declarat com a dia del club.

COMENTARI:

Sortida amb força del conjunt local, fruit de la qual els de’n Pedraza s’avançaren ben prest al marcador. Això donà pas a uns minuts d’igualtat, amb atacs per ambdós equips, però sense forçar intervencions de mèrit dels dos porters. Amb aquest resultat d’1-0 s’arribà al final dels primers quaranta-cinc minuts.

A la segona meitat sortida en tromba del Constància, amb bon futbol i ocasions per en Dani Radó, fins que un parell de contracops dels locals ha fet cansar-se als inquers, i els locals han recuperat el domini, animats pel públic. Fruit d’això ha arribat un primer avís, jugada per sa banda de n’Edu i Morales remata fora. Un minut després, al 76, arribà la sentència. Jugada fabulosa den Giovanni per banda dreta, centrada al punt de penal i Morales bat de cap en Vives, fent esclatar de joia l’afició local.

Fins el final, lluita constant, en un partit amb aroma a promoció, i els locals es posen líders de la categoría.