Crónica 1ª Reg.: Llubí 5-2 Arenal

Contundente victoria del Llubí ante su afición
Contundente victoria del Llubí ante su afición

Alineacions:

Llubí: Tòfol, David, Oliver, Biel Alomar(Miquel Torrens), Bauzà, Alorda, Alex(Rissos), Miquel Florit(Socias), Tomeu Alomar(Dario Cougil), Figuerola, Muli.

Arenal: Villalba, Callejero, Serrano, Pericás, Garmendia, Catalan(Torrente), Salom, Tur(Montes), Torrreros, Alvarado(Exposito), Drover(Canido).

Arbitre: Sr Hernandez Lòpez, asistit per Benito Cabeza i Jimenez Peyeras. Molt bona actuació. Potser una mica permisiu a l’hora de mostrar targetes.

Targetes: Florit per part local i Tur, Villalba i Drover per part visitant

Gols: 1-0, Alex, min 232-0, Alex,min 55 3-0, Dario, min 56  4-0, Dario, min 60 5-0, Miquel Torrens, min 78 5-1, Salom, min85 5-2, Drover, min 87

Comentari:

Tarda solejada a Ses Comes de LLubí, amb nombrosa afluencia de públic al recinte esportiu.

El partit ha començat amb clar domini local, però sense crear ocasions clares de gol. La primera ha arribat a un contraatac llubiner que David Martinez no ha aconseguit materialitzar quan pareixia que inauguraria el marcador, però ha volgut asegurar tant que el porter Villalba ha aturat.

I no ha estat fins al minut 23 que Alex ha establert el primer gol despres d’una bona jugada del CDA.

La primera part no ha tengut mes història, ja que els locals dominaven el partit i els arenalers no creaven perill a la porteria defensada per Tòfol, i així s’ha arribat al descans.

I als 8 minuts s’ha produit la clau del partit en l’entrada de Dario Cougil al terreny de joc que ha desestabilitzat el partit. Dos minuts després molt bona jugada del llubiners per banda dreta que David posa una pilota de la mort que Alex de taló estableix el 2-0.

Un minut després Dario en jugada personal marca el 3-0 que donava la tranquilitat a Ses Comes.

El domini local seguia enfront d’un equip batut, que ha vist com els locals amb dues esperonajades han matat el partit, i amb una latre jugada colectiva de tot l’atac llubiner ha sevit perque Dario Cougil marcás el 4-0.

A una altre jugada per banda dreta, que ha estat un bon mal de cap per els arenalers,ha arribat un clar penal fet sobre Dario Cougil, que ha transformat el debutant juvenil Miquel Torrens , que amb una tranquilitat digne del mes veterà ha enganat a Villalba i ha aconseguit amb el 5-0 que pareixia que s’arribaria al final del partit.

Quedaven dotze minuts i el CDA ha renunciat a l’atac , cosa que han aprofitat els arenalers per maquillar el resultat marcant dos gols ja als minuts 85 i 87, quan ja no quedava casi temps per res mes. El segon gol de bellísima factura, que ha entrat per allà on dormen les .

Destacar el debut i gol del juvenil Miquel torrens , que ahir ja marcar amb els juvenils i també l’excelent partit de Mateu Alorda, que ha conduit als llubiners com a un autentic cervell, talment Xavi, repartint joc, tallant pilotes, defensant, atacant, en definitiva partidás del jugador inquer, que avui ha demostrat perque se va apostar fort pel seu fitxatge.

Amb aquest resultat l’equip local es mantén a la part alta de la taula, amb posibilitats de qualsevol cosa, pero no cal badar, perque l’ascens es posa molt car i l’equip visitant es mantén a la zona tranquila de la clasificació.

CORAMET per Futbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.