Crónica Cadete 2ª Reg: At. Manacor 0-5 Pla de Na Tesa

Jugada del partido
Jugada del partido

Alineacions:

At Manacor: Sebastià, Federico(Antonip min 75), Sergi, Marc, Bordal, Josep, Rodrigo, Pedro, Guillem, Dani(Victor min. 50,  Ismael(Pep Jaen min. 60)

Pla de na Tesa: Joan A.(jose min. 40), Joan (Antonio min. 45), Adrian, Esteba(David min.40), Alberto, Antonio, Daniel(Alvaro min. 45), Xavier, Adrian.

Arbitre: Luis Antonio Ortiz Lopez

Partit molt desigual al viscut dissabte capvespre a na capellera entre un equip amb moltes opcions de pujar de categoria i el local que lluita al llocs d’abaix de la classificació a més d’haver de jugar amb 4 infantils per les baixes entre lesions i sancions.

El partit va esser un monòleg de l’equip visitant que els primers minuts ja es va avançar al marcador . L’at manacor sortida amb pilota controlada en contades ocasions, tot i que a base de fe es varen acostar algunes vegades a la porteria contraria sense crear perill suficient per inquietar la porteria contrària. Per altre banda comentar la mala forma física del colegiat, que feia que moltes de decisions, com fores de joc o altres les prengues a molta distància.

O. Riera.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.