Crónica 1ª Reg: Alqueria 0-1 Sp. Sant Marçal

El trio arbitral con los capitanes del partido
Jugaren per s’Alqueria: Mas, Bernat Roig, Miquel Angel (m80, Miquel Rigo), Botella, Alex, Barceló, Carles (m. 72, Xisco), Tomeu Roig, Santaella (m.66, Pedro), Tortella (m.75, Cebrian) i Bernat Ginard.

Jugaren per Sant Marçal: Cerda, Quetglas, Siquier, Segui, Salamanca (m. 46, Inarejos), Crespi, Iniesta, Mir, Cristian, Vila (m. 80, Carrasco) i Vaquer.

Arbitrà el partit: Frank Winkler ajudat per Alvarez Arcas i Sumaville Rodriguez. Mal arbitratge, molt protestat per els dos conjunts.

Amonestaren per s’Alqueria: Carles, Santaella, Alexis, Miquel Angel, i Bernat Roig vermella directa. Per Sp. Sant Marçal: Cristian amb dues ocasions i corresponent espulsió, Vila, Crespi i Segui.

Comentari:

Un Sp. Sant Marçal superior que posava a prova al porter local fins a cuatre vegades, Toni Mas que tingue una molt bona actuació. El visitant Miquel Mir en el minut 75 xutava un penalt i marcava el que seria el definitiu 0 – 1.

Per altre banda s’Alqueria en el primer minut del segon temps tenia l’ùnica ocasió de gol amb jugada que Barceló enviava fora per poc, en el darrer alè del partit el curiablanquer Alexis xutava un penalt, el porter visitant Marc Cerda li endevinava la intenció i es feia amb la pilota.