Crónica 1ª Reg: Binissalem B 2-2 S’arraco

El Binissalem B empata con el S'arraco
El Binissalem B empata con el S'arraco

Alineacions,

Binissalem “B”: Barrios; Àngel, Víctor, Ripoll, Rosselló; Fiti, Oliver; Lluís T.C, Borràs, Dols; Joaquín.

També jugaren: Rubert, Doudouch, Simó.

S’Arracó: Pujol; Prudencio, Villalón, Bonet, Francisco; Bartomeu, Castillo, Gonzàlez, Iván; Calafell, Ernesto.

També jugaren: Gonzalo, Juan, Guillermo, Santos.

Gols: 1-0 Min 17. Lluís T.C. 2-0 Min 67. Rubert, 2-1 Min 92. Francisco(p), 2-2 Min 95. Guillermo

Àrbitre: Andrés Cádiz assistit per Juan Font i Juan Nadal.

Amonestacions,Binissalem “B”: Rosselló, Fiti i Oliver amb doble amonestació. S’Arracó: Gonzàlez, Villalón, Francisco, Iván, Prudencio, Juan i Castillo amb doble amonestació.

Crónica del partit:

Intens, polèmic, dur, imprevisible…són els ingredients perfectes que fan pensar que per partits com aquest agrada tant el futbol. Els d’Andratx visitaven Binissalem amb intenció d’aprofitar la possibilitat de col.locar-se a la segona posició de la taula però, es trobaren a un filial que volia vendre cara la derrota. Així va ser com en el minut 17,una jugada trenada entre Fiti i Dols va provocar una passada del darrer que Lluís T.C després d’una deixada del juvenil Joaquin, envià la pilota al fons de la xarxa i avançar als locals. Poc després els visitants gaudiren d’una oportunitat magnífica per empatar però Barrios amb una estirada espectecular ho evità.

Un Borràs que estava present en totes les jugades d’atac, tengué l’oportunitat d’ampliar el marcador en un llançament de falta però el travesser ho va impedir. Així acabà la primera part. La segona va començar amb el mateix ritme vertiginos que la primera, 20 minuts trigaria a marcar el segon el filial, despres d’un robo de pilota al camp visitant que deixà sol a Borràs davant Pujol que amb un gest que li honra deixà la pilota a Rubert, marcant a plaer el segon gol local.

Els visitants no es rendiren i després de nombroses arribades amb més cor que cap,que la defensa del Binissalem avortava constantment, en el descompte, l’arbitre que tengué molta feina durant tot el partit,pità un penal que Francisco aprofitar per marcà el primer gol visitant i creure que podien conseguir l’empat. I això va ser el que va succeir només treure del mig del camp. El S’Arracó robà la pilota i de seguida provocà un còrner en el qual Guillermo s’encarregar de posar l’empat definitiu davant l’incredulitat local. Al final de partit es produir una picabaralla entre el jugadors per la manera de celebrar el gol visitant que no va caure massa bé als locals però,gràcies en el seny, la sang no va arribar al riu.

Isaac del Bini B para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.