Crónica 3ª Div: At. Baleares 2-2 Poblense

Jugada del partido.
Jugada del partido.

ALINEACIONS:

AT.BALEARS: Linares (1); Bio (2), Ibok (1), Esteban (1), Óscar (1); Ernesto (2), Lawal (2), Arnau (1); Rafeal (1), Edu (2), Gio (2).

Canvis: Peter (1) per Ernesto (m, 51).

POBLERA: Balti (2); Rubén (1), Rayó (1), Redondo (1), Vargas (1); Forners (1), Juanjo (1), Pese (1), Sergi (2); Albert (2), Jonny (1).

Canvis: Jordi (2) per Jonny (descans); Siquier (1) per Forners (m.68); Barto (1) per Juanjo (m.74).

ÀRBITRE: Sr. Pedro Bermudez Balbín (0). Mal arbitratge, afavorit pel mal auxili dels seus jutges de línea. Anul.là en trecer gol local, per no deixar continuar una jugada que acabà amb l’esfèric dins la portería de`n Balti, perquè havia xiulat pena máxima, i finalment va deixar la jugada en fora de joc inexistent davant l’astorament del públic. Mostrà deu targetes grogues en un partit sense excesiva duresa. Amb l’empat a dos, permeté molta perdua de temps pels visitants.

TARGETES GROGUES: At. Balears: Ernesto (m.29), Rafeal (m.47), Arnau (m.58), Edu (m.75), Ibok (m.85) i a l’entrenador local Àngel Pedraza. Poblera: Pese (m.38), Redondo (m.52), Rayó (m.71), Vargas (m.88), Albert (m.94).

GOLS: 1-0 (m.35): Gio. Pèrdua de pilota de la defensa visitant i Gio s’interna dins l’àrea i devant la sortida de’n Balti el bat per baix. 2-0 (m.41): Arnau. Passada de Lawal per damunt la línea defensiva poblera, i Arnau, de vaselina, bat Balti. 2-1 (m.61): Albert. Falta de n’Arnau que el devanter llança magistralment vora el pal dret de’n Linares. 2-2 (m.68): Jordi. Treta de portería de’n Balti en llarg, que reb Jordi en possició d’extrem dret, guanya per velocitat n’Óscar i bat de tir creuat en Linares.

INCIDÈNCIES: Matí fred i assolellat en aquest enfrontament d’històrics que varen presenciar uns 600 espectadors. El partit fou oferit per la televisió autonómica.

COMENTARI:

L’equip local posà el joc, l’empenta, el futbol, les ocasions,..i les errades. Els visitants, l’oportunisme i l’encert.

Després d’una molt bona primera part de l’Atlètic Balears, amb 2-0 al marcador, ningú no pensaba en la possibilitat de que els visitants pogueren treure res possitiu de l’Estadi Balear. De fet, la segona meitat va començar amb el mateix dibuix i les mateixes sensacions. Però les errades dels locals, l’errada arbitral abans esmentada, una falta magistralment llançada, la substitució de n’Ernesto i una mica de fortuna van esbucar tota la feina feta pels blanc-i-blaus. La U.E. Poblera va tornar entrar en un partit del que ja feia temps que s’envia anat, i això va tenir el premi d’aconseguir dos gols i un punt sense pràcticament haver trenat una sola jugada. Tot a l’enrevés que els locals, amb ocasions intermitents fins el final però sense sort de cap a porta. Si els partits fóssin als punts, el resultat hagés estat contundent. Però finalment el repartiment de punts es confirmà, i això oxigena una mica els de n’Enric Cànoves i deixen els de’n Pedraza a la mateixa distancia del lideratge que una jornada abans.

DANIEL RIERA para Fútbol Balear

Fotos Oscar Quetglas

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.