Crónica 1ª Reg: CDA. Llubí 1-0 Campanet

El trío arbitral con los capitanes del partido
El trío arbitral con los capitanes del partido

VICTORIA JUSTA DEL CDA DAVANT EL CAMPANET

Alineacions:

CDA Llubí: Tòfol, Guardiola, Alomar, Florit, Blanc, Figuerola(P.Lluís), David, Alorda, Ferragut(Alex), Rissos(B.Marti), Gougil.

C.E. Campanet: Torrens, Estrany, Capellà, Sastre(Tomeu), Caldes, Cantallops, Candel, Capo, Socies(Ralf), Alemany, Crespí(Guillem).

Gols: 1-0 min.43 Alomar

Àrbitre: Juan Antonio Coll Perez. Correcte actuació, malgrat mostrar-se irregular en algunes fases del partit, on l’hi ha fuit de les mans, i ha posat el nivell de les targetes massa alt, on no ha seguit el mateix criteri per ambdos equips, perjudicant de manera clara al Campanet, en algunes ocasions, ha estat mal assistit, així i tot ha mostrat nivell en un partit complicat desde el punt de vista arbitral, sobretot en la segona meitat.

Targetes: Alomar, Figuerola, Ferragut i Martí per part del CDA.Estrany, Capella, Caldes, Ralf, Cantallops (2) i conseqüent expulsió, Alemany (2) i conseqüent expulsió i vermella directe a Candel.

Incidències: Entre 150 i 200 espectadors, s’ha guardat un respectuós minut de silenci en memòria de la padrina de Huguet, un dels capitans de la plantilla local.

Crònica:

Derbi regional, que feia molts d’anys que no es disputava, al Camp de futbol “Ses Comes” de Llubí, amb un nombre d’espectadors elevat que han presenciat el partit a les grades

El Partit ha començat, sense clar dominador.Ja al minut 10 era l’equip visitant qui ho intentava a través de una jugada ben trenada que acaba amb xut a la porteria de Tofol.

Al minut 15 el golejador local Rissos, efectua 3 xuts a porta ben aturats per Torrens. Ja al minut 20, l’equip local s’estira lleugerament a la recerca del partit i es comença a fer amb el control del partit.

Al 25, passada llarga d’Alorda, a l’esquena del lateral dret del campanet per a Cougil qui cerca la linea de fons, i falla en la passada enrera cap a Serra. Al minut 30, nova intervenció de Cougil, que es enviada a corner per un defensa del Campanet. Al minut 40, l’arbitre mostra una targeta groga a Estrany, per una colzada a Serra en una carrera del davanter amb el defensa cap a la porteria visitant. A partir d’aquest moment i fins al descans, el partit l’hi fuig de les mans a l’arbitre.

Es en el minut 42, quan es penja una pilota de falta per part del CDA, enviada a corner per part d’un jugador visitant. En aquest corner, magistralmente llançat per Serra, el remata de cap Alomar, el qual supera a un Torrens espectacular que no pot fer res davant la rematada de gol. A partir d’aquest moment la primera meitat, mor a mans del llubí qui toca amb criteri a darrera.

Ja en la segona part, es on el Llubí ha fet mes mèrits, per guanyar el partit, així i tot el Campanet ha surtit cercant el partit i en el primer minut de la segona meitat, Guardiola, comet un penal, tant absurd com clar estirant de l’espatlla a Candel. El penal es llançat per el mateix Candel, el qual envia la pilota directement fora de la porteria de Tòfol.

Al minut 11 de la segona part es expulsat Cantallops, després de veure la segona groga al cometre una entrada a Blanc proxima al banderí de córner. Al minut 17, Serra disposa d’un u cotra u davant Torrens, el qual l’hi pren la pilota dels peus de manera magistral. Un minut mes tard, jugada semblant, amb els mateixos protagonistas, Serra, falla i envia la pilota defora deprés d’un 3 per 2 quan estava sol davant el porter. Al 20 es Cougil qui falla a passada de Serra, la pilota es enviada a corner per part d’un defensa del Campanet.

Fins aleshores, el Campanet s’havia mostrat incapaç de crear perill, pareixia acusar jugar amb un home menys, peró que s’asegurava arribar al final del partit amb una desventatje mínima.

Al 24, nova errada de Gougil, davant un Torrens intractable i segur amb ell mateix. Al 29, gol ben anulat de Alomar, per clar fora de joc.

A partir d’aquí el partit ha entrat a una fase de duresa i de joc molt travat al mitg del camp, on es produeixen entrades dures.

Al 42 Gougil envia la pilota al costat del pal, quan el porter Torrens ja estava vençut. Un minut després arriba l’ expulsió d’Alemany, fet que ha acabt de matar al Campanet, i al 44 expulsio de vermella directe de Candel després d’una entrada a destemps i per darrera a Pep Lluís, el campanet s’ha mostrat incapaç de fer res i l’arbitre ha xiulat el final en el minut 50.

En definitiva, partit aburrit entre dos equips, que no han demostrat perque están adalt, ha estat un partit molt controlat. El campanet ha acusat les baixes, i ha hagut de jugar amb dos juvenils, pel que fa als locals, han de millorar les jugades d’atac, per tal de no patir en partits próxims

CORAMET Per Fútbol Balear

Fotos Carme Coll


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.