Crónica Juv. Nacional: Sallista 5-0 Ibiza

Sallista: Ismael, Amengual, Reinoso, Ballesteros, Borras(Romerito), Cortés(Guerrero), Mateo, Villalonga, Lara(Martorell), Oliva, Oliver(Rey)

Eivissa: Montoya, Urbina(Miguel), Lòpez, Hurtado, Gracia, Banghuir, Gutierrez, Fernandez, Marín(Ferrer), Riera, Pariello(Mesa).

Arbitre: Sr Pere Joan Rotger Ramon. Excelent actuació durant tot el partit.

Targetes: Reinoso, Borrás i Cortés per pert del Sallista. Lòpez, Hurtado y Marín per part del Eivissa.

Gols: 1-0 min.3 Oliver, 2-0 min.7 Villalonga, 3-0 min.51 Cortés, 4-0 min.55 Romerito, 5-0 min.65 Mateo

Incidències: Molt de public per presenciar aquest encontre entre el primer i segon classificat de la LLiga Nacional Juvenil Autonòmica. Bastant de fred i ha plogut en algunes fases del partit.

Crònica:

Ha començat el partit amb un Sallista molt ben colocat al mig del terreny de joc i molt enxufat. Ja al minut 4 de partit una perfecta vaselina de Oliver ha permés als inquers posarse per davant del marcador.

L’equip d’Eivissa no trobava el seu lloc al partit, i el domini total i absolut era per part local i una jugada d’estratègia ha servit per fer pujar el segon gol després d’una rematada de cap de Villalonga.

Era el minut onze i pareixia que hi hauria una golejada d’escandol,pero els locals s’han estimat mes guardar la roba i jugar a favor del marcador. Els eivissencs han agafat un poc el control del partit pero sense crear ocasions clares de gol, nomes un 1 contra 1 de Fernandez al minut 30 de partit.També cal destacar les dus lesions sofertes per el Sallista a la primera part que les ha bligat a realitzar dos canvis, fet que potser les hagi trastocat un poc els esquemes.sen se

A l’inici de la segona part ha tornat al vendaval inquer, que ha tornat a sortir molt ben plantat i sense cap por del contrari.

Un excelent xut de Cortés ha servit per posar el 3-0 al marcador que donava la tranquilitat als locals i sentenciava el marcador, pero encara quedava molt de partit per jugar. L’Eivissa només podia defensarse aixi com podia del joc del Sallista que tenia un domini absolut del partit, i al minut 60 una molt bona jugada de Romerito, que ha assegut a tres contraris i després li han comés un penal , ha sevit perque ell mateix transformás el 4-0 després de materialitzar la pena màxima.

Al minut 68 ha arribat la guinda del partit amb un gol amb l’exterior de Mateo que ha fet les delicies del nombrós públic present al camp inquer, establint el definitiu 5-0.

Pareixia que podia caure una golejada d’escandol pero el bon joc ha desaparegut per part de tots dos equips i els vints darrers minuts no han tengut cap història i aixi s’ha arribat al resultat final.

Un Sallista que se coloca lider de la seva lliga empatat amb aquest decebedor Eivissa que avui en cap moment ha donat senyals de vida i també empatat amb Penya Arrabal. Pero seguits de aprop pel Mallorca «B» i per el At Balears a un i dos punts respectivament.

Destacar la labor arbitral, del sr Rotger, que ha duit el partit molt bé en tot moment sense complicarse les coses i pasant inadvertit.