Crónica Cadete 2ª Reg: Andratx 0-3 Petra.

El arbitro con los capitanes del partido
El arbitro con los capitanes del partido
Alineacions:

Andratx: Pinto, Bonet, Saavedra, Ribas, Florit, Revelló, Schramm, Chemana, Barcia, Lima, Svert

També jugaren: García, López, González, Rodríguez

U.E.Petra: Salas, Duro, Bauzà, Gil, Pou, Català, Sansó, Muñoz, Gómez, Alzamora, Font

També jugaren: Duran, Mas

Gols: (0-1). Min.43. Bauzà. (0-2). Min.47.- Font (p.) (0-3).Min 51 Alzamora (p.)

Àrbitre: Ramón Henarejos Carmona . En general correcte, s’hagués agraït més decisió per aturar a temps el joc brut.

Incidències: Targetes grogues per Scramm, Sbert, Chemana, Saavedra, Pinto del Andratx. A més Pinto i Lima del Andratx vàren veure targeta vermella. Per part del Petra targetes grogues per Català i Muñoz.

Comentari.

Partit dolent el vist aquest dissabte a Andratx. Se pot dir que el Petra ha fet lo just per aconseguir els tres punts davant un equip clarament inferior que, així i tot, ha disposat d’algunes opcions. Els locals s’han dedicat bona part del partit a aturar les jugades del Petra amb faltes com demostren les sis targetes i dues expulsions.

La primera part ha acabat sense gols i amb avorriment general dels espectadors. El Petra ha sortit mig adormit mentre que els locals intentaven aturar els pocs atacs que s’han produït i també han disposat d’algunes arribades sense gaire perill.

Tot just començar la segona part el Petra ha pujat el ritme i Bauzà ha obert el marcador amb un bon remat de cap després d’un xut de falta de Font. Posteriorment dos penals consecutius i clars han donat un avantatge còmode al Petra que s’ha dedicat després a controlar el partit. L’Andratx també hauria pogut acursar distàncies amb algunes arribades però no han estat encertats davant la porteria visitant.

El partit semblava tranquil i amb el resultat decidit però s’ha embrutat incomprensiblement amb l’equip local fent fortes entrades fora de lloc i criticant l’àrbitre a cada jugada. L’àrbitre ha mostrat 6 targetes i fins i tot ha explusat dos jugadors del Andratx un d’ells el porter per despreci a un jugador visitant segons indica l’acta arbitral. Al final del partit , en una acció lamentable i sense cap justificació, el porter expulsat ha entrat al camp per agredir un jugador del Petra però ha pogut ser aturat pel delegat local en una acció més pròpia d’un partit de rugby. Els locals mostraven un estat de crispació difícil d’entendre tal com havia anat el partit i els jugadors i cos tècnic del Petra han optat per esperar al camp fins que han pogut agafar el camí dels vestidors escoltats per l’àrbitre. S’ha de dir també que el porter de l’Andratx s’ha disculpat posteriorment a l’àrbitre pel seu comportament.

Un final lamentable per a un partit sense gaires més coses a destacar. El Petra suma una nova victòria a l’espera dels propers compromisos amb els equips davanters. L’Andratx de moment seguirà una jornada més a la part baixa de la classificació.

JS para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.