Crónica 1ª Reg: Alqueria 0-1 Arenal B

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido
Jugaren per Alquería: Juan Andreu, Botella, Miguel Angel (m.46, Félix), Joan Rigo, Alexis, Barceló, Marco (m.74, Sedeño), Carles, Santaella (m.66 Bernat Roig), Tortella i Ginard.

Jugaren per Arenal.B: Villalba, Fructuoso(m.52, Felipe), Sergio, Pericas, Sebas, Toni, Vicente, Jordi, Expósito(m.90 Canido), Sammer (m.88 Victor) i Abraham (m52, Ruben).

Árbitre: Lobón Garcia, ajudat per Martinez Armijo i Jimenez Yustos. Bastant bona actuació, sols amonestá l’acarregat de material del Arenal.

Comentari:

S’ha vist un bon partit, on tots dos sortiren per andursen els tres punts. Per una banda un Alqueria que ho provava durant tot el parti, peró no li sortia res de bó, tan sols creava una ocasió de gol al minut 18 on Ginard treia un córner i de la frontal de l’área Alexis l’anviava fora.

Per altre banda es veia un Arenal molt lluitador, amb jugadors que pegan bastant be ha la pilota, en cuatre ocacions de fora l’área posaven a prova el porter local, peró Joan Andreu tingue una bonísima

actuació i les tregué a corner. El gol arribaria al minut 81 d’una pilota que penjava Ruben de la banda esquerra i Sammer enviava l’esferic dins la porteria.

Blai per a Fútbol Balear.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.