Crónica Naci. Fem: Cerdanyola 12-1 At. Paguera

El Paguera sale goleado de Cerdanyola
El Paguera sale goleado de Cerdanyola

Cerdanyola FC (12): Patri, Laurita, Ana Torres, Tania, Irene (Elena, ’66), Alba Yera (Cloe, ’66), Mayo, Cara, Ausi, Eve i Nerea -onze titular- Andrea i Lorena Arnalot. Entrenadors: Rafa Torres i Brian Bombardo.

Athletic de Paguera (1): Muñoz, Cintia, Mada (Mari, ’69), Lorena (Eva, ’65), Portillo (G+G=V), Arantxa (Mehad, ’59), Anna, Carmen, Imma (G) (Mapi, ’71), Reyes i Sandra. Entrenador: Juanjo García.

Àrbitres: Congost Larrosa, auxil·liat per Viciedo i Sau.

Gols: ’11 1-0 Mayo, ’21 2-0 Tania, ’27 3-0 Tania, ’38 4-0 Ausi, ’39 4-1 Anna, ’56 5-1 Carla, ’65 6-1 Nerea, ’70 7-1 Carla, ’73 8-1 Eve, ’79 9-1 Ausi, ’83 10-1 Eve, ’85 11-1 Ausi, ’89 12-1 Eve

El Femení endossa una dotzena de gols al Paguera

Les verd-i-blanques signen una abundant victòria per 12 a 1 davant l’Athletic de Paguera. El resultat és una clara mostra de la clara superioritat del Cerdanyola enfront del cuer.

L’equip dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo va afrontar de lluny el partit més plàcid de tota la temporada. Els pronòstics assenyalaven una lògica victòria de les cerdanyolenques, però els tres punts s’havien de lluitar i les locals no van baixar el ritme fins al final del partit

Amb un inici relaxat, el Cerdanyola obria el marcador desprès de que la defensa mallorquina Reyes desviés la trajectòria d’un remat de Mayo. El partit el va encarrilar Tania a l’equador del primer temps, amb dos gols de xut creuat a l’interior de l’àrea. El quart arribaria per mitjà d’Ausi, que molt atenta aprofitava un xut de Tania que marxava fora. Les visitants van endur-se un gol, obra d’Anna, que recollia un mal refús d’Irene i resolia molt bé en l’u contra u.

El grapat de gols arribaria en la segona meitat, amb un Cerdanyola més intens i fluït en atac. Al cinquanta-sis, Carla no s’ho pensava dos cops i col·locava un xut des de la frontal de l’àrea. Deu minuts més tard, Nerea marcava de cap un rebot al travesser en una falta llençada per Eve. La pròpia Eve faria una passada enrere per a què Carla engaltés un fort xut a plaer. El vuité l’aconseguiria Eve, ocupant la posició de davantera, amb el remat de cap d’un centre de Cloe. Ausi, de nou aprofitant una pilota apun de sortir pel segon pal, faria el seu segon gol. La desena de gols vindria de les botes d’Eve que driblava molt bé Muñoz, portera del Paguera que no va tenir una de les seves millors tardes. Ja a les acaballes del partit, Ausi i Eve tindrien temps de signar dos hat-tricks i Cloe, desprès de fer una gran actuació, desaprofitaria de penal la oportunitat de fer el seu primer gol amb la samarreta verd-i-blanca.

Finalment, una dotzena de gols, còmode victòria pel Cerdanyola que agafa oxigen davant de la seva afició i reafirma la seva merescuda estància en la Primera Nacional. El Femení, tot i no escalar posicions, manté amb comoditat la vuitena plaça i assegura poc a poc la seva permanència.

Aitor Sáez, La Bòbila (Cerdanyola del Vallès)

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.