Cerdanyola FC (2): Patri, Nerea, Josune, Rendon, Carmen (Laurita, 45’), Eve, Flor (Natalia, 45’), Mayo, Carla, Tania i Ausi -onze titular- Andrea, Ana i Alba Yera. Entrenadors: Rafa Torres i Brian Bombardo.

Vic: Berta, Andrea, Bonell (Olga, 89’), Nuria, Nuri (Gemma, 7’), Roser, Clopés (Cristina, 5’), Serrano, Ane (Guti, 66’) i Arnaus -onze titular. Entrenador: Marc Pladevall.

Gols: 40’ 0-1 Cristina, 68’ 1-1 Natalia, 73’ 2-1 Tania

Important victòria del Cerdanyola davant el Vic

L’ajustat marcador de 2 a 1 davant el Vic permet a les de Cerdanyola escalar fins a la sisena plaça.

Les verd-i-blanques afrontaven un partit davant d’un rival del mateix nivell. La igualtat tècnica va estar-hi present durant tot el matx. La iniciativa en els primers compassos la van portar les visitants, amb un parell d’avisos que Patri resolia amb seguretat. El joc es va animar passat un quart d’hora, amb les primeres ocasions seguides del Cerdanyola i un travesser del Vic. Les locals, però, estaven mancades d’intensitat i eren les d’Osona les que dominaven l’encontre. Aquesta superioritat es va plasmar al minut quaranta, quan en una pilota en profunditat, Roser superava la sortida de la portera i Cristina marcava el plaer l’únic gol de les visitants.

A la segona meitat, les cerdanyolenques van sortir molt més concentrades, controlant el ritme de joc i creant molt de perill a la porteria rival. Tania, en dues jugades col·lectives, es quedava sola davant la portera de la selecció espanyola, Berta, que aturava amb encert les dues ocasions. Hauria de ser Natàlia, escorada dins l’àrea, la que signés l’empat amb un xut creuat que entrava desprès de tocar el pal contrari de la portera. De nou, Berta, evitava el gol en un xut col·locat d’Ausi.

Tanmateix, la insistència ofensiva del Cerdanyola va donar resultat al setanta-tres, quan una passada en profunditat de Laurita deixava sola a Tania, que aquest cop es ficava fins a l’àrea petita i fusellava la portera visitant. Amb l’avantatge al marcador, les locals no van deixar de pressionar i Mayo va estavellar una pilota al travesser. El Vic ho va intentar en els darrers minuts, però finalment la victòria es va quedar a La Bòbila.

El Femení aconseguia doncs tres punts molt importants, que els permet superar al Vic i situar-se ja en la sisena posició. Tot i que els rivals de la part alta estan lluny, el conjunt dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo està bordant una magnífica temporada i sembla que no patiran per mantenir-se a la Primera Nacional.