Crónica Alevín: At. Baleares 0-1 Sollerense

El Sollerense se impone al At. Baleares a domicilio.
El Sollerense se impone al At. Baleares a domicilio.

At.Balears: Victor, Fernando, Miguel Garcias, Pere Bauzá,Bruno Prohens, Joan Sorell, Angel, Climent, Juan Carlos, Raul y Alberto. Banqueta: Miguel Ramon, Nicolau, Jesús Requena, Lluís y Rotger. Entrenador: Jesús Ubeda

Sollerense: Ramon, Damià, Joan Frau, Ensenyat, Aitor, Lluc, Pons, Michael, Sergi, Tovar, Andrés. Banqueta : Tomás, Jordi, Frontera i Bresas. Entrenador : Jesús Brugos

Arbitre : Creus Rodriguez (bona actuació)

Crónica:

Partit disputat de poder a poder entre 2 rivals molt semblants. L’At.Balears venia de vencer a la Penya Arrabal, duia 8 partits seguits sense perdre i ho havia guanyat tot dins el seu camp de la Via de Cintura, aixó ho donava com a clar favorit a n’aquest partit però els sollerics feren un partit molt serios i s’en dugueren el partit.

Ja al minut 2 de la primera part els sollerics demostraren que no havien anat de victimes i que volien guanyar el partit, en Pons aprofità una gran passada de n’Andrés per disparar a porta i possar el Uy a les grades, el partit es trobava anivellat i les ocasions eren escases, el joc es desenvolupava al centre del camp i la lluita era costant per agafar el ritme del partit però ni un ni els altres deixaven de lluitar. L’ocasió més clara del Balears a la primera part va esser un tir creuat de n’Angel que sorti a fora.

A la segona part els sollerics sortiren amb molta força i al primer minut una bona passada d’en Pons a n’en Jaume acabà al fons de la xerxa, a partir d’aquí vengueren 10 minuts de clar domini del Balears però sense generar gaire perill, tan sols comentar una jugada que acabà amb una serie de rebuigs dins l’àrea sollerica que finalment va esser resolta per la defensa sollerica. D’aquí fins al final del partit els sollerics es defensaren amb ordre i sortien amb perillos contraatacs, mentres que els Balears intentaven sense gaire fortuna crear ocasions de gol.

En resum partit molt serios dels sollerics que els situen a la part alta de la classificació i aixó que la FFIB els hi ha robat 3 punts injustament i que els atl.lots estan demostrant setmana a setmana que no han de menester fer trampes per guanyar els partits. Vergonya Sres directius de la FFIB

Cas Catleret para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.