Crónica 3ª Div: Santanyi 1-1 Campos

El trío arbitral con los capitanes del partido
El trío arbitral con los capitanes del partido

UNA VEGADA MÉS, EL SANTANYÍ DEIXA PASSAR L’OPORTUNITAT DE GUANYAR QUAN TENIA EL PARTIT DE CARA

ALINEACIONS:

Santanyí: Alcover, Tomeu (Bordoy, min 69), Raúl, Pomar, Garí, Amengual, Manresa (Yahir, min 81), Nando, Nico, Rueda, O. Torres.

Campos: Toni Mas, Alain, Adrián Sánchez (Mut, min 69), Colau, Toni Roig (Cifre, min 86) , J. Vidal, T. Vidal, Iniesta (Dani, min 77), Nico, Matías, Chema.

GOLS: 1 – 0 Min. 31: Manresa. 1 – 1 Min. 55: Matías.

ÀRBITRE: Gabriel Flaquer Rey, ajudat a les bandes per Jesús Villanueva y Juan Manuel Toral. Ha amonestat amb la cartolina groga a n’Oscar Torres pel Santanyí i a Alain i a Iniesta pel Campos.

COMENTARI:

Primera part de domini del Santanyí que ha tengut fins a quatre ocasions clares de gol. Només una d’elles s’ha materialitzat per obra d’en Manresa, poc temps després que una altra li hagués anat al pal. Una altra sort han tengut en Nando i en Rueda que no han sabut aprofitar les seves ocasions quan s’han trobat tots sols davant en Toni Mas. A la segona part el Santanyí ha tengut alguna ocasió més que tampoc ha aprofitat. El Campos ha empatat el partit al minut 55 en una treta d’un córner que ha rematat Matías enviant la pilota al fons de la xarxa.

Dos punts més que se’n van del Municipal de Santanyí que continua desaprofitant les oportunitats de millorar la seva classificació. Sembla que les errades defensives i la manca d’encert amb atac s’han convertit en la tònica d’un equip del qual s’espera molt més en la segona volta que comença el proper cap de setmana.

Avui ha debutat el jove migcampista Joan Amengual, procedent del Manacor, que ha deixat una bona impressió entre l’afició santanyinera.

AMS per Fútbol Balear

Fotos Pepsila


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.