Crónica Cadete 2ª Reg: Petra 3-1 Son Oliva At.

El Petra se impone al Son Oliva
El Petra se impone al Son Oliva

Alineacions:

U.E. Petra: Salas, Estelrich, Gil, Bauzà, Pou, Muñoz, Sansó, Català, Font, Jordà, Frau

També jugaren: Silmon, Duràn, Más,

Son Oliva At.: González, González, Ortiga, Gabaldón, Barceló, Erik, Forteza, Román, Yonkov, Torrens, Martínez.

També jugaren: Víctor, Quetqlas, Romera, Lorenzo i Tur.

Gols: (0-1)20′, Yonkov. (1-1) 30′ Sansó; (2-1) 45′ Bauzà; 75′ (3-1) Frau.

Àrbitre: Vicente Dominguez Jerez. Regular.

Comentari

No ha estat un bon horabaixa per jugar ni per veure futbol. El fred i el vent a Petra han contagiat als dos equips que no han oferit un bon partit.

A la primera part hem pogut veure un Petra mostrant la seva versió més descafeïnada, amb els jugadors pensant més amb les festes de Nadal i amb com treure’s de damunt el fred. Tot i així, els locals eren superiors a un Son Oliva que jugava ben col·locat però sense crear perill. Al minut 20′ els visitants han aprofitat una falta en mig del camp per penjar una pilota a l’àrea que ha rematat bé de cap Yokov. Els locals han reaccionat i al minut 30′ han imposat la seva força i han empatat el partit amb un xut dins l’àrea petita.

La segona part ha estat dominada pels locals que ben aviat han aconseguit el 2-1. El Petra ha imposat la seva superioritat i encara que no ha jugat bé ha disposat de moltes ocasions . El Son Oliva ha intentat jugar la pilota i avançar línies així com passaven els minuts però sense crear perill. Finalment el Petra ha pogut sentenciar el partit quan faltaven 5 minuts en una de les moltes arribades de que ha disposat.

Un partit sense massa història que permet al Petra seguir sumant i encadenar quatre victòries consecutives. El Son Oliva seguirà una jornada més en la part baixa de la classificació.

JS para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.