Crónica Cadete 2ª Reg: Petra 7-0 Juv. Can Picafort

El colegiado con los capitanes del partido
El colegiado con los capitanes del partido
Alineacions:

U.E.Petra: Salas, Estelrich, Gil, Bauzà, Pou, Muñoz, Sansó, Català, Font, Jordà, Frau

També jugaren: Silmon, Duràn, Más, Gómez, Pomar

Juv. Can Picafort: Dafina, Marcus, Santana, White, Martínez, García, García C, Perelló, Vicenç, Monjo0, Bauzá.

També jugaren: Fernandez, Bono, Toualbi

Gols: Bauzá, Sansó, Catalá (2), Font, Frau, Jordà,

Àrbitre: Julià V Lòpez Coll. Sense complicacions.

Comentari

Partit sense complicacions per l’equip de Petra que ha sortit, avui sí, amb les piles posades des del primer minut i ha aconseguit una contundent victòria davant un Juv.Can Picafort que no ha tengut cap opció.

Ben aviat, al minut 4 de la primera part el Petra s’ha avançant amb un bon xut de Català. Els locals han dominat totalment el joc i la possessió de la pilota i sense jugar al 100% han fet bones combinacions i han aconseguit 3 gols més per arribar al descans amb el 4-0.

A la segona part, els dos equips han fet alguns canvis però els locals han seguit controlant el partit en tot moment i arribant a porta amb claredat. Fruit de les nombroses ocasions han arribat els 3 gols que han deixat el resultat més que sentenciat.

Destacar el bon partit del Petra en el mig camp, amb Bauzà jugant per davant de la defensa, donant sortida al joc amb rapidesa i també tallant moltes pilotes. Tot l’equip local en general ha jugat avui a un bon nivell. Encara s’han de millorar coses però amb el partir d’avui els locals han demostrat que estan en el bon camí per anar endavant en la classificació. S’esperava un poc més del Can Picafort, que venia de guanyar 6-3 en l’anterior jornada. Avui no ha pogut demostrar massa coses i s’ha vist superat en tot moment.

Joan Salas para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.