Crónica Cadetes 2ª.Reg: Santanyi 4-5 Petra

El Petra remonta un 4-1 a la segona part i acaba guanyant el partit.

Alineacions: Santanyí: Manresa, Ferrer, Santiago, Sitjar, Bordoy, Martinez, Bonet, Adrover, Rodríquez, Romero, Kouhati.

També jugaren: Vidal, Losa, Bonet, Cantallops, Ramirez

U.E.Petra: Salas, Estelrich, Gil, Bauzà, Pou, Muñoz, Sansó, Català, Font, Gómez, Silmon

També jugaren: Pomar, Frau, Más.

Àrbitre: Carrasco Crespí. Regular amb algunes decisions discutibles.

Gols: (1-0)min.13 Bonet , (2-0)min.22.Adrover , (3-0)Min.28.Bonet, (3-1).min 38. Font, (4-1)min.58. Romero, (4-2) min.63 Font, (4-3) min.70 Català, (4-4).min 75 Font, (4-5).Min.79 Font.

Comentari:

Molts pocs imaginaven al minut 58 de partit que el Petra podria donar la volta a un marcador de 4-1 amb només 20 minuts per acabar el partit guanyant a un dels equips capdavanters de la classificació.

El Santanyí ha començat la primera part ben posicionat i segur en defensa. Aviat ha arribat el (1-0) amb un xut ajustat al pal des de la frontal de l’àrea. Poc després, la transformació d’un penal clar ha posat el (2-0) en el marcador. El Petra tractava de controlar la pilota en mig del camp però sense empenta i sense perill. Un embolic dins de l’àrea petit ha acabat amb un remat que permès al Santanyí aconseguir el (3-0) aprofitant així les tres ocasions clares que han tengut. Els visitants no aconseguien entrar al partit i cometien bastants errors, arribant tard a la pilota i sense crear ocasions. Abans del descans Font ha aconseguit acurçar distàncies i posar el (3-1) al transformar un penal desprès d’una jugada personal.

La segona part ha començat amb un Petra que no mostrava gens de fe en les seves possibilitats i sense gaires canvis en el plantejament. Així ha arribat el (4-1) després d’un gran llançament des de fora de l’àrea que ha entrat per l’esquadra. El Petra semblava donar el partit per perdut,. Amb el resultat aparentment sentenciat i a falta d’uns 20 minuts per acabar el Santanyí ha fet els primers canvis. Els locals han baixat el ritme i la concentració i el Petra ha aconseguit el (4-2). A partit d’aquí els visitants han fet un canvi espectacular, lluitant per la pilota com si els hi anàs la vida i han aconseguit el (4-3) i el (4-4) en dues jugades de força i velocitat. Amb el locals encara intentant explicar-se el que havia passat, Font ha marcat el definitiu (4-5) en una altra bona escapada per la banda pràcticament al darrer minut de partit.

Del Santanyí destacar una molt bona primera part amb gran efectivitat de cara al gol i ben posicionats al camp. Per part del Petra, comentar com a molt positiu la reacció de tot l’equip, els 4 gols de Font i algunes bones intervencions del seu porter en els moments de més domini del Santanyí.

Els jugadors del Petra s’hauran de plantejar seriosament si volen jugar com els darrers vint minuts d’avui perquè, si és així, tenen opcions de guanyar a qualsevol equip. En tot cas, és difícil d’entendre que hagin de passar 60 minuts de partit perquè despertin i se’n donin compte que per guanyar al futbol s’ha de córrer i lluitar com avui han demostrat que saben fer. El Santanyí va fer un bon partit però, com tots els presents, segurament varen pensar que el partit estava decidit abans de temps.