Crónica L. Nac Fem: Cerdanyola 1-5 San Gabriel

Cerdanyola femení: Andrea Carrillo, Josune Aguiriano (Cloe Añón), Tania Torrecabota, Mayo (Elena Crespo), Eva Rendon (Irene Oliver), Natalia Rubio, Laurita, Eve Moreno, Flor, Anna Torres (Lorena Arnalot) i Nerea Oñate.

Entrenador: Rafa Torres i Brian Bombardo.

Sant Gabriel: Cobos, Miranda, Gimeno, Lodiro, Serrano, Mena, Baudet, Ruano (Jarque), Cayuela (Cristina González), Villagrasa i Apolo (Caballero).

Entrenador: Pedro Martin.

Àrbitres: Rivera Caballero, auxiliat per Bueno Mejias i Carrillo Vilches.

Gols: 2’ 0-1 Baudet, 8’ 0-2 Villagrasa, 11’ 1-2 Eve, 34’ 1-3 Villagrasa, 75’ 1-4 Baudet (p), 79’ 1-5 Miranda

El Cerdanyola cau davant d’un intractable Sant Gabriel

Les verd-i-blanques perden 1 a 5 davant d’un líder força superior, que guanya amb comoditat un Cerdanyola incapaç d’aturar el bon joc de les visitants.

El conjunt dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo no es va deixar intimidar per les estadístiques del seu rival, un Sant Gabriel que ha guanyat tots els partits disputats. La iniciativa la portava el Cerdanyola, però a només dos minuts de l’inici Baudet combinava molt bé amb Cayuela i, en possible fora de joc, obria el marcador per les visitants. Als vuit minuts, ja amb un Sant Gabriel tocant la pilota amb seguretat, Villagrasa feia el segon amb un bon xut creuat. Les verd-i-blanques, però, no es van desesperar i van continuar atacant, fins que Eve, al minut onze, reduïa diferències amb un gol de falta directa que col•locava a l’escaire, tornant a demostrar la seva gran qualitat de tir.

Tot i els intents locals d’evitar la envestida de bon joc del seu rival, el Sant Gabriel va demostrar a La Bòbila per què és el lider invencible, i va mantenir la possessió de pilota favorable i va disposar d’un grapat de clares ocasions. Després d’un gol anul•lat, va arribar l’inevitable tercer gol de les visitants, de nou de Villagrasa, que reccollia un centre ras, superava amb habilitat a Andrea i marcava a plaer.

Amb un 1 a 3 encara superable, el Cerdanyola va sortir decidit a la segona meitat, amb tímides ocasions de Mayo, Tania i Eve; però el desgast físic per recuperar la pilota i defensar va passar factura a les files locals. La defensa del Sant Gabriel va dificultar molt la tasca de Tania i Natalia, incapaces de penetrar a l’àrea. L’atac visitant va despertar a falta de mitja hora pel final, amb una pilota al pal, previ avís de que encara quedava molt partit per endavant. Així, al minut setanta-cinc, Irene cometia penal sobre una davantera blanc-i-blava, i Baudet s’encarregava de transformar-lo en gol. Amb un Cerdanyola descompost, que ja havia baixat els braços, el conjunt dirigit per Pedro Martín va fer el cinquè, de Miranda, que recull una pilota a l’àrea, avança fins a la línia de fons, sense pressió, i signa el definitiu 1 a 5. La diferència podria haver estat major si hagués entrat un xut que s’estavellava al travesser i si l’àrbitre hagués donat per vàlid un gol anul•lat, en les darreries de l’encontre.

Finalment, resultat que reflecteix les diferències en el terreny de joc i golejada a casa del Cerdanyola, que no pot donar la sorpresa davant d’un Sant Gabriel intractable. Les verd-i-blanques sumen dos punts dels dotze possibles en aquestes últimes quatre jornades. Avui, sense dubte, no s’enfrontava al millor rival per canviar aquesta dinàmica del darrer mes. Tanmateix, el Femení Cerdanyola es manté en una còmode sisena posició i la permanència sembla assegurada, ara només resta fer un bon paper aquesta temporada i consolidar una plantilla que ha demostrat tenir un gran potencial tècnic, tot i aquesta darrera derrota.