Crónica 3ª Div: Santanyi 6-1 Alaior

El Santanyi golea al Alaior

Santanyi: Alcover, Raúl, Torres(Yahir), Pomar, Garí, Picó, Manresa, Nando, Nico, Rueda(Bordoy) y Nevado(Donato).

Alaior: Toni, Ernest, Tomé, David Más, Tuduri, Calero, Ignasi, Juan Meliá(Oscar), Joshua(Tiago), Calzada(Basili) y Villalonga.

Goles: 1-0 min.12 Nico, 2-0 min15 Manresa, 3-0 min.29 Nico, 3-1 min.33 Tomé, 4-1 min.44 Nico, 5-1 min.62 Nico, 6-1 min.76 Rueda

Colegiado: Carlos Arlberto Lara Ortega ayudado por March Morla y Gordillo Aguilar. Correcta actuación

Tarjetas: amarillas a Raúl y Manresa por el Santanyi y a Toni, Tudurí, Meliá y Villalonga por el Alaior.

EL SANTANYÍ RECUPERA EL CAMÍ DEL TRIOMF

Partidàs del Santanyí que avui ha fet vibrar l’afició que s’ha acostat al Municipal. Tot i les tres baixes que encara té, el Santanyí ha sortit avui amb moltes ganes a guanyar davant el seu públic. Ben prestet, al minut 12, ja ha encetat el marcador amb un gol de Nico. Molt poc temps després, al minut 15, Manresa ha aconseguit pujar un altre gol al marcador. Al minut 29 en Nico ha tornat enviar la pilota al fons de la xarxa. Ni amb el 3 a 0 s’ha relaxat l’equip local, però en una treta del punt de córner, en Tome ha aconseguit l’únic gol de l’Alaior. Quan ja quedaven pocs minuts per acabar la primera part, l’àrbitre ha castigat amb la pena màxima unes «mans» de Joan Melià dins l’àrea, però un encertat Toni Riudavets ha evitat que l’esfèrica entràs a la porteria. Amb tot, però, un altre gol de Nico al minut 44 ha fet que la primera part acabàs 4 a 1.

A la segona part, un Alaior gens ni mica amilanat pel resultat advers ha continuat lluitant per acursar distància en el marcador, però sempre la defensa del Santanyí aconseguia desbaratar-li les jugades. El Santanyí s’ha defensat molt bé, però continuava aprofitant totes les oportunitats per acostar-se amb perill a l’àrea contrària; tant és així, que al minut 62 el «killer» Nico ha enviat de nou la pilota al fons de la xarxa. Tot plegat ho ha culminat en Rueda amb un golàs que ha marcat des del seu propi camp.

En resum, un Santanyí motivadíssim ha aconseguit amb el gol de Manresa, quatre gols del davanter Nico (que de segur aquesta setmana es col·loca “pichichi” de la categoria) i l’espectacular gol de Rueda, una important victòria que fa que es recuperi la moral després de les tres derrotes consecutives que havia encaixat.

Ara toca concentrar-se en treure un resultat positiu de l’enfrontament que l’espera el proper diumenge dins el camp del Ferreries.