Crónica Nacional Fem: Estartit B 4-4 Cerdanyola

El Cerdanyola empata con el Estartit B
El Cerdanyola empata con el Estartit B

UE Estartit B (4): Eli Sanjuán TG, María Estrella, Jessi Martínez, Clara Parella (Lluïsa Montía, m.75), Laia Donat (Anna Arnau, m.61), Nerea Uranga, Tania Martínez, Esther Parramon, Júlia Cortés (Eloisa mendes, m.45), Sílvia Masferrer, Esther Quintana.

Cerdanyola FC (4): Andrea, Laurita, Eve TG, Rendón TV, Nerea Oñate TG, Carla, Ausi, Flor (Ana Torres, m.70), Mayo, Natalia (Irene, m.70), Tania.

Àrbitre: Rubio Punsetí.

Auxiliars: Faig Pijuan i Penya Espinet.

Gols: 10′ 1-0 Parramon, 22′ 2-0 Masferrer, 24′ 2-1 Tania, 35′ 2-2 Tania, 65′ 2-3 Tania (p.), 69′ 3-3 Esther Quintana, 83′ 3-4 Tania, 77′ 4-4 Tania Martínez

Empat important però curt pel Femení Cerdanyola

El Cerdanyola empata 4 a 4 en la seva visita a l’Estartit B, amb actuació destacable de Tania. Els errors defensius i una lamentable actuació arbitral eviten que les visitants s’emportin la victòria.

L’equip dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo va començar el partit, com en la darrera jornada, una mica relaxades. La desconcentració de la defensa verda va permetre al filial de l’Estartit posar-se 2 a 0 en els primers minuts de partit. Com sempre també, el Femení va reaccionar a temps per recuperar posicions al centre del camp i crear perill en atac. Al minut setze, Tania, golejadora de l’equip, arrencava una jugada individual des de la línia de mitjos i reduïa diferències. Instants després la mateixa davantera igualava el partit amb un gol a passe en profunditat de Mayo. Amb un conjunt local desbordat pel ritme de joc del Cerdanyola, aquestes van disposar d’ocasions clares a botes de Natalia i Ausi. Tanmateix, va ser de nou Tania qui abans del descans provocava un penal, el transformava i posava per davant a les verd-i-blanques.

En la segona meitat, les visitants van sortir amb poca intensitat i això va permetre a les de l’Estartit posar l’empat al marcador. Amb l’encontre més obert, Tania va tornar a recollir una passada de Mayo i va resoldre en gol l’u contra u, a més d’aconseguir una fita personal: quatre gols en un partit de Primera Nacional. En el moment més decisiu del matx, l’àrbitre va expulsar a Rendon per una falta tàctica al centre del camp, una decisió desmesurada. El Cerdanyola va patir des d’aleshores per la inferioritat numèrica i per l’actitud d’un àrbitre més interessat en crear conflicte que en xiular un partit de futbol. L’exemple més clar és la expulsió del delegat Antonio García i del tècnic Brian Bombardo. Així doncs, a només un quart d’hora pel final, el conjunt local va aconseguir l’empat definitiu, després d’intentar finalitzar les seves jugades amb xuts llunyans.

L’empat del Femení és un resultat molt vàlid perquè es tracta d’un enfrontament a casa d’un rival difícil. D’altra banda, la dinàmica de joc i del marcador durant el partit deixa una sensació agredolça per un Cerdanyola que va tornar a merèixer els tres punts. Després dels darrers dos empats, amb quatre punts escapats, el Femení Cerdanyola es despenja de les primeres posicions de la taula, però no decau en la seva actitud positiva i en el seu nivell de joc.

Aitor Sáez – Cerdanyola del Vallès

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.