Crónica Alevín 1ª Reg: Campos 4-1 Sollerense

El Sollerense pierde en Campos
El Sollerense pierde en Campos

Alineacions:

Campos: Jordi, Marc, Tomeu, Dani, Adirà, Pep, Sebastià, Jorge, Szymon, Lucca, Joan.

Banqueta: Alejandro, Anthony, Miquel i Sebastià Mercadal. Entrenador Joan Mesquida

Sollerense: Ramon, Pep, Adrià, Tomás, Aitor, Lluc, Joan Carles, Sergi, Andrés, Jaume, Joan.

Banqueta: Damià, Salvador, Michael, Pereira, Toni. Entrenador: Xus Brugos

Arbitre: Jonathan Fernandez Fernandez. Bona actuació i sense problemes.

Comentari:

Partit jugat de poder a poder entre 2 equips situats a la part alta de la classificació. El vent ha estat el protagoniste de l’encontre diferenciant molt les 2 parts de l’encontre. A la primera part el Campos s’ha fet l’amo del partit i tot i que no tenia gaires ocasions impedia les sortides a l’atac dels sollerics. Als 4 minuts els sollerics marcaven un gol a la treta de corner però ha estat anulat per mans per l’arbitre de l’encontre. Al minut 12 de l’encontre en Sebastià aprofitant una pasada en llarg i el fallo del defensa Aitor marcava el 1-0 batent per dal al porter Ramon, 3 minuts més tard el Campos treu un corner en curt i en Bartomeu de centre-xut marca davant el fallo del porter solleric Ramon. D’aquí al descans el partit s’ha anivellat i els sollerics han gaudit d’alguna ocasió tot i que no han estat molt clares.

A la segona part l’entrenador visitant ha mogut banqueta per cercar acurçar diferencies, els sollerics veien que el temps pasava i no aconseguien marcar, el Campos es defensava amb ordre i el control era totalment solleric, però al minut 18 una falta lateral treta per en Pep acaba en gol després que el porter solleric Salva en lloc de rebutjar se la fica dins la porteria, al minut 21 el porter suplent del Campos Alejandro que havia sortit de davanter aprofita un rebuig del porter Salva per fer el 4-0, per acabar a 5 minuts del final arribava el gol de l’honor solleric fet per en Jaume després d’una boa passada d’en Toni.

Cas Catleret para fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.