Crónica 3ª Div: Collerense 2-2 At. Baleares

El trío arbitral con los capitanes del partido

Collerense: Marcos, Eladio, Juanpi, Montalvà, Roque (Álex, min. 75), Manu (Josefa, min. 66), Robertito, Nico, Rafita, Camacho (Isma, min. 77) y Xisco.

Atlético Baleares: Javi Linares, Bio, Pau (Edu, min. 46), Esteban, Óscar, Bazán, Llistó, Lawal, Nacho (Morales, min. 58), Peter y Rafael.

Arbitro: Peña Molina. Mal.

Amarillas a los locales Juanpi, Roque, Camacho, Xisco e Isma; y a los visitantes Pau y Bazán. Roja directa Montalvà (min. 76).

Goles: 1-0, min. 1: Montalvà. 2-0, min. 5; Nico. 2-1, min. Llistó de penalti. 2-2, min. 93; Lawal.

De dos errors defensius s’ha posat el partit molt complicat pel líder que visitava el Collerense. La falta de concentració inicial l’ha pagat molt cara l’At. Balears que li ha costat molt aconseguir salvar un punt. El Collerense amb el 2-0 al minut 4 ha jugat a perdre temps i a defensar-se. Però qui ha cercat el gol en tot moment ha estat l’At. Balears que ha estat amo i senyor del partit durant 85 minuts, malgrat ha faltat fortuna de cara a fer gol. A la primera part, l’At. Balears només ha disposat d’una ocasió de gol, senyal de que el rival s’ha defensat bé i amb un camp amb aquestes dimensions li ha estat molt complicat fer als blanc-i-blaus jugades de perill. A la segona part, amb l’entrada d’Edu s’ha tengut més presència a l’àrea i aquest davanter ha disposat de 3 ocasions clares de gol. El gol de l’empat ha arribat pràcticament al darrer minut, però ha fet justícia al marcador.