Olimpic: Rebollar, Pocoví, Llodrà, Coronado, Parera, Martí, Pont, Blanco, Fernández, Jiménez i Sánchez.

També jugaren: Febrer, Salas, Cerezo, Muntaner i Alabarce.

Pollensa: A. Torrandell, Cuadrado, Sureda, Gonzalez, Ortigosa, Garcia, Vallespir, Mateu, Pinto, J. Torrandell i Cladera.

També jugaren: Ezzenagui i Ubeda.

Gols: 1-0 min. 8 Sanchez, 2-0 min. 30 Martí, 2-1 min. 31 Cuadrado, 3-1 min. 48 Alabarce, 4-1 min. 60 Cerezo.

Arbitre: Juan Millan, hauria de saber que els alevins només juguen 30 minuts.

Targetes grogues: No n’hi va haver.

Comentari:

A la primera part, domini absolut de l’equip local que va arribar una i altra vegada a la porteria contrària aconseguint dos gols que haguessen pogut esser més, l’equip visitant se va defensar bastant bé, però no va aconseguir arribar a la porteria rival.

A la segona part, només treure del mig del camp, l’equip visitant va aconseguir reduir diferències en el marcador, i fins que l’Olimpic no va aconseguir el tercer gol, va esser un partit més igualat però sense massa ocasions de gol.