Crónica Copa Federación: At. Baleares 1-0 Mallorca B

At. Baleares: Linares, Pau(Bio), M. Ángel, Esteban, Oscar, Ernesto, Rafeal(Fran), Llistó, Nacho, Peter y Edu(Pedro).

Mallorca B: Tomeu, Jaime, Kevin, Ramón, Tano, Galera, Ruben(Victor), Didac(Martí), Nacho, Alamo y Raúl(Pereira).

Gol; 1-0 min.65 Ernesto

Colegiado: Serra Vila ayudado por Sanchez y Toro. Correcta actuación.

Tarjetas: Amarillas para Ernesto, Rafeal, Llistó y Nacho por el At. Baleares y a Galera, Didac y Nacho por el Mallorca B

Incidències: Uns 500 espectadors a l’Estadi Balear.

Un gran Atlètic Balears ha aconseguit desfer-se del Mallorca B (tercer de 2aB) en un gran partit. Els balearics han fet el millor partit de la temporada, creant moltíssimes ocasions de gol. Els que han cercat més la porta visitant, ha estat Edu i Peter, que han pogut fer més gols. Al minut 5 un gran xut de Peter ha fet que el porter Tomeu s’hagués d’estirar per evitar el primer gol local. Fins el minut 20 no hem tornat veure una ocasió claríssima de l’Atlètic Balears, que després d’una gran jugada del davanter Edu no ha pogut materialitzar el gol. Al minut 25 es Rafael que crea perill però el porter Tomeu ho evita. Als minuts 30 i 35 Edu ho ha tornat a provar, però no ha pogut marcar. Fins el minut 35 no ha arribat el Mallorca B i ha estat el jugador Alamo que ha creat una bona jugada per banda que no ha trobat cap rematador. Al minut 40 trobam un altre ocasió de l’Atlètic Balears que Rafeal no sap culminar.

En resum la primera part, ha estat de domini total de l’Atlètic Balears que ha fet un gran plantetjament i ha superat en tot moment al rival de 2aB. Ens podríem haver anat al descans fàcilment amb un 3-0 sense cap problema, però la mala sort en unes ocasions i l’encert del porter Tomeu ho han evitat.

La segona part, ha començat sense tantes ocasions clares, però és quan ha arribat el gol de la victòria. Ha estat després d’un còrner, quan Ernesto reb una pilota a la frontal de l’àrea i sense pensar-s’ho engalta un fort xut que es cola per tot l’escaire de la porteria de Tomeu que ha fet l’estatua i només ha pogut mirar com entrava el primer gol balearico. A partir d’aquí, el Mallorca B ha intentat marcar el gol de l’empat i ha tengut 2 ocasions en jugada per banda però que no han trobat rematador. L’Atlètic Balears podria haver sentenciat amb una gran ocasió d’Esteban que a la treta de còrner ha rematat de cap i ja al minut 92 Peter tot sol ha pogut fer també el gol de la sentència però ha xutat fora.

En definitiva, l’Atlètic Balears ha estat superior en tot moment al Mallorca B i podria haver guanyat de forma més clara si les numeroses ocasions que hem tengut s’haguessin pogut materialitzar. Cal donar un 10 a tots els jugadors locals que han fet un extraordinari partit i s’han exforçat al 120% durant els 90 minuts. Edu ha estat pletòric i només l’hi ha faltat marcar un gol.

Ara el pròxim partit de lliga, aquest diumenge contra l’Atlètic Ciutadella a les 12:00 a l’Estadi Balear.