El president del Montaura, Sr.Manuel Bernadino Peña, ha demanat disculpes

Agresión del Sr.Manuel Bernadino Peña de Montaura
Agresión del Sr.Manuel Bernadino Peña de Montaura

Rectificar és de savis. El president del Montaura s’ha posat en contacte amb el nostre company i li ha demanat disculpes.

El contingut de la conversa és privat pel que no reproduïm la mateixa, però ens consta que les disculpes han estat acceptades pel nostre col·legiat encara que la denúncia segueix el seu curs i el comitè de competició seguirà amb la seva comesa. Una cosa és acceptar les disculpes i una altra molt diferent és retirar la denúncia!.

El més trist de tot és que el partit estava sent vist per més d’un menor d’edat i els joves, sovint, imiten els comportaments dels adults quant son grans. L’exemple que va donar aquest senyor és l’exemple que mai s’ha de seguir i per això volem deixar palès que, malgrat que segur que se sent avergonyit per això , ha reconegut l’absurd de la seva conducta i ha demanat disculpes. “Lo cortés no quita lo valiente” i esperem que, com en molts altres i coneguts casos, després d’aquests lamentables fets aquest senyor no torni a exercir la violència sobre els àrbitres i comprengui que gens, absolutament gens, justifica una agressió o insult a cap ésser humà.

Si la disculpa és sincera segur que d’ara endavant aquest senyor canviarà, com han fet altres agressors, la seva forma de comportar-se en un camp de futbol.

Esperem que sigui així!

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.