Amistoso Pre Benj F8: Penya Arrabal 1-2 Sollerense

Tomás Bravo, autor d'un dels gols
Tomás Bravo, autor d'un dels gols

Ahir dissabte, els pre-benjamins del Sollerense, després de tres setmanes d’entrenament i dos partits amistosos, conseguien el premi de la victòria, que encara que l’objectiu es l’aprenentatge, aquesta primera victòria a les seves vides esportives, els motiva per seguir encara amb més ganes.

El Sollerense, sorti a jugar amb n’Alejandro a sa porteria; en Raúl, en Sergi i en Joan a la defensa; una mitja formada per Tomás, Benet i Carlos, i a sa davantera era al.lineat en Dani.

El Sollerense sorti amb molta de força i per primera vegada desde que juguen van fer alguna jugada en conjunt pasant-se sa pilota un a s’altre. Aviat arribar el primer gol, un golas per damunt es porter que esteia adelantat obra de’n Tomás Bravo, que va fer un partidas amb les seves sempre perilloses entredes per la banda esquerra.

El davanter Dani, encara que no va fer cap gol, dona molt de joc als companys, fent moltes i bones pasades. Va agradar molt aquest jugador en aquesta nova posició, ja que fins ara havia jugat els seus partits de lateral.

En Carlos, juga al mitg centre per recuperar pilotes i donar joc i quan no podia jugarse-la ell mateix de manera individual. Abans de ser canviat aconseguia el segon gol que deixava el partit encarrilat, després d’una bona jugada individual va ajustar la pilota al pal i aconseguia el cero a dos. Poc abans en Marc Marques que ahir juga molt bé, després d’un bon xut estavallava la pilota al pal fent sonar «l’huuuuy» a la graderia, molt poblada per cert.

Ja a les acaballes la Penya Arrabal aconseguia amb tot mereixement el gol d l’honor i quasi empata al temps de descompte si, en Sergi al darrer moment no es llança a terra i envia a corner una pilota que possiblement hagues suposat l’empat.

Agrada molt la defensa sollerica, amb un Sergi tancat aquesta linea i mandant als laterals. Els porter, van estar tots dos molt be, n’Alex i en Pere Peñas.

També jugaren en Javi Padilla, en Pep Moragues, n’Alfons i en Muntaner (els dos darrers a incorporar-se, però que milloren molt), en Marc Beltrán, en Manrique.

La Penya Arrabal, va agradar molt i donara molta de guerra, ben dirigida per la seva entrenadora (jugadora del Ciutat de Palma) i que conte entre els seus jugador amb el fill del capitá del Mallorca, Nunes, que va estar present entre el públic assistent.

UD SOLLERENSE.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.