Amistoso: At. Baleares 8-0 Sporting Ciutat de Palma

At. Baleares, foto archivo
At. Baleares, foto archivo

El partit d’avui horabaixa disputat a l’Estadi Balear, ha significat el debut de Pere Mariano a l’Estadi Balear, malgrat hagi estat en partit no oficial. El d’avui ha significat el primer partit de la pretemporada de l’Atlètic Balears i el resultat ha estat molt favorable als interessos dels blanc-i-blaus. Un contundent 8-0 que podria haver estat encara molt superior ha servit per veure detalls que durant la lliga poden ser molt interessants.

Com un partit típic de pretemporada, els dos equips han tret dos onzes inicials completaments diferents en cada part.

L’equip de l’At. Balears, contra l’sporting ciutat de Palma, ha dominat en tot moment el partit i ha realitzat bon futbol. Un futbol fresc, ràpid sense dormir massa la pilota i no donar excessius tocs. Com a primer partit, l’aficionat balearico que ha acudit a l’estadi balear al voltant d’uns 200 espectadors ha disfrutat de veure bones passades i bons gols, i 2 o 3 pilotes als pals, i també uns quants gols “cantants”.

Pels blanc-i-blaus han jugat entre d’altres els següents jugadors: Linares, Mingo, Oscar, Esteban, Ernesto, Bio, Llistó, Nacho Azcona, Edu, Morales, Benja, Bazán, Fran, etc.

El proper DIMARTS, a les 20:00 a l’Estadi Balear es jugarà el segon amistós de pretemporada. En aquesta ocasió el rival serà la Penya Arrabal, de 1ª regional preferent. L’entrada serà gratuïta.

At. Baleares

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.