L’equip cadet, guardonat amb el premi Joc net del diari Última Hora

Cadete del Sollerense
Cadete del Sollerense

L’equip cadet de la U.D. Sollerense ha estat guardonat amb el premi «Joc net» que, al final de cada temporada, entrega el diari Última Hora a l’equip que ha mantingut un comportament més esportiu de cada categoria.

L’entrega del trofeu tindrà lloc dissabte 27 de juny a Son Amar i contarà amb la presència de jugadors de l’equip i representants del club. Tot i que el resultats obtinguts per l’equip d’Andreu Pons no han estat els esperats, el comportament dels jugadors i el cos tècnic durant tota la competició ha estat exemplar i s’ha vist reconegut amb la consecució d’aquest premi.

Des d’aquesta pàgina volem felicitar a tot l’equip cadet i desitjar-li molta sort per la temporada vinent.

Juanjo

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.