Exitosa festa final de temporada a l’Infante Lois

Momento de la diada del Sollerense
Momento de la diada del Sollerense

La U.D. Sollerense va celebrar la seva festa final de temporada al Camp Infante Lois del Port de Sóller. L’esdeveniment tingué lloc durant tot el dia i congregà molt de públic, tant a les distintes activitats esportives que es disputaren al llarg de la jornada, com a l’entrega dels premis i la posterior actuació de disc-jockeys sollerics.

Els entrenadors del club prepararen tres competicions perquè els jugadors poguessin demostrar les seves habilitats futbolístiques. Així, es varen organitzar proves de tir a porteria i competicions de futbol 3×3 i fut-volley de les que gaudiren durant tot el dia els participants i el nombrós públic assistent.

Des de les 9:00 del matí es disputaren les fases inicials de cada una de les competicions, jugant-se l’horabaixa les eliminatòries i les finals. Totes les proves foren molt igualades i no es decidiren els guanyadors fins als darrers instants.
Un cop finalitzades totes les proves, el club va entregar els premis als finalistes i es sortejà una samarreta de Pep Lluís Martí, jugador del Mallorca, entre tots els participants, que fou guanyada per Lluc Calafat, jugador del Sollerense Infantil.

JJFP para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.