Antoni Lluís Adrover «Tuni»: El dia que vaig haver de deixar el Sollerense, vaig estar més d’un mes anant a veure entrenar els meus antics companys.

Tuni en un partido de Son Moix
Tuni en un partido de Son Moix

Molt centrat en aconseguir l’ascens amb l’Hercules, Tuni va repassar la seva experiència al futbol base solleric en una entrevista concedida a www.udsollerense.com, on també va comentar la temporada actual a l’equip alacantí i els seus plans de futur.
Futbol Base- Quin és el teu historial esportiu?
Tuni- Vaig començar amb 7 anys a la U.D. Sollerense i vaig pertànyer al club fins que a la temporada 1999-00, la segona de juvenil, vaig fitxar pel Mallorca de lliga Autonòmica. Després vaig jugar amb el Divisió d’Honor, Mallorca B, Ferriolense i a la temporada 2002-03 vaig jugar amb el primer equip del Mallorca a primera divisió. La temporada següent vaig jugar cedit al Salamanca, a segona divisió, per tornar al Mallorca la temporada 2004-05, on he jugat fins aquesta temporada, on estic cedit a l’Hercules de segona divisió.F.B.- Quin record tens del teu pas per el futbol base?

T- Molts i tots bons. Va ser una etapa molt bona perquè em vaig formar com a futbolista i com a persona. Hi vaig estar des del 7 fins als 18 anys aproximadament, i tinc molts bons records de tots els entrenadors, ajudants i companys que he tingut. Record que el dia que vaig haver de deixar el club per partir al Mallorca, ho vaig passar malament; de fet, vaig estar més d’un mes anant a veure entrenar els meus antics companys. De totes formes, sabia que era un canvi per millorar i, en aquest aspecte, estava molt content.

F.B.- I dels teus entrenadors del futbol base, que ens pots dir?
T- Res més que paraules bones. Tinc molts bons records de Nico Aguilar, Andreu Pons, Ventura, Isidro, Héctor Guerrero, Sacares, etc. De tots vaig aprendre qualque cosa. La veritat és que són tant entrenadors com educadors, i m’han ajudat a créixer, tant personal com professionalment. Des d’aquí, dar-los les gràcies per aguantar-nos en una edat tant difícil.

F.B.- Has vist la plana web del club? Que et sembla? T’agrada que des de allà a on siguis puguis seguir l’actualitat del club a on cresqueres esportivament?
T- He vist la plana web i trobo que està molt bé; és clara, senzilla i aporta molta informació. I sí que m’agrada estar informat de tot es futbol solleric en general, i aquesta plana web es una avantatja.

F.B.- Donat que estaves concentrat amb l’equip, no vares poder assistir a veure als equips sollerics que enguany participaren a la Valencia Cup, Què et sembla aquesta experiència pels nins? T’hagués agradat poder anar-hi quan estaves al futbol base?
T- Em sembla molt bé, és una experiència molt bona pels nins, que tenen l’oportunitat de jugar contra equips de molta entitat, i això sempre es bo per seguir millorant. Per altre banda, penso que és una forma de convivència que enriqueix molt als al•lots, tota una experiència! I sí que m’hagués agradat tenir aquesta oportunitat, però nosaltres, el més lluny que anàvem era a Capdepera, i pel Coll de Sóller! La veritat és que no era molt agradable.
F.B.- Com t’està anant la temporada amb l’Hercules?
T- La temporada està anant molt bé. Ara mateix anem quarts i estam a un punt de la zona d’ascens. Queden 5 partits i esperem tenir l’oportunitat de quedar entre els tres primers. Personalment també estic molt content, vaig venir aquí per tenir més minuts que l’any passat al Mallorca, i sa veritat és que he jugat quasi tots els partits, uns 34 més o menys, i estic molt satisfet. L’assignatura pendent: els gols; en duc 2 i m’agradaria dur-ne algun més.

F.B.- Tu encara pertanys al Mallorca, ja saps el què faràs la temporada que ve?
T- Si, és cert que me queden dos anys més de contracte amb el Mallorca, i la veritat és que encara no sé que faré, ja ho veurem. No hi he pensat molt perquè estic molt centrat en poder pujar l’Hercules a primera, després ja hi pensaré.

F.B.- Et veus acabant la teva vida esportiva jugant amb el C.F. Sóller?
T- Pot ser si, no hi he jugat mai i me vaig quedar amb les ganes. Però bé, esper que sigui d’aquí a un grapat d anys.

F.B.- Moltes gràcies per la teva col•laboració i molta sort a les cinc jornades de campionat que resten.

SOLLERENSE

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.