LA FEDERACIÓ DE FUTBOL SALA S’INTEGRA DINS LA FFIB

Momento del acuerdo
Momento del acuerdo

Mateu Cañellas, Miquel Bestard i José Luis Ruiz han acordat suprimir la inscripció de la Federació Balear de Futbol Sala del registre de Federacions i la seva incorporació a la FFIB.

L’acte oficial s’ha duit a terme a la Conselleria d’Esports i Joventut del Govern Balear. Es tracta de l’aplicació de la ressolució judicial que estableix que totes les modalitats de futbol s’han de gestionar des de la FFIB.

El conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas, el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, i el president de la fins ara vigent Federació Balear de Futbol Sala, José Luis Ruiz, han fet públic l’acord subscrit entre les diferents parts per suprimir la inscripció de la Federació de Futbol Sala de les Illes Balears del registre de Federacions de la Direcció General d’Esports i la seva integració, a tots els nivells, a la Federació Balear de Futbol.
D’aquesta manera es compleix la sentència emesa fa un parell d’anys que obliga a la Conselleria d’Esports a eliminar a la Federació de Futbol Sala de l’esmentat registre i la incorporació del seu organigrama a la Federació de Futbol.

INTEGRACIÓ MESURADA

Miquel Bestard ha manifestat que el seu desig és que la integració es faci de forma mesurada i beneficiosa per a totes les parts. L’objectiu és que els esportistes mantenguin o millorin les condicions que tenien per practicar el Futbol Sala.

El Futbol Sala ja forma part de la FFIB, on hi ha un Comitè que, a partir d’ara, estudiarà la millor manera d’integrar tots els clubs i equips de l’antiga Federació.

La família futbolística de la Federació de Futbol de les Illes Balears, que disposa de més de 23.000 federats, se veurà ampliada en centenars més d’esportistes.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.