Tercera: Arenal 1 – Ibiza B 1

Valioso empate del Arenal
Valioso empate del Arenal

ARENAL: Cano (1), Mateo (1), Tomás (1), Alaín (1), José Andrés (1), Javito (1), Pedro (1), Magno (1), Ángel García (2), Guille (2) i Javi Fernández (2).Juanito (1) per Tomás, Busi (1) per Ángel García.

EIVISSA: Wagner (1), Aleix (1), Grune (1), José Luis (1), Iñaki (1), Brava (1), Cotán (1), Suso (1), Sosa (1), Carlos (1) i Bonilla (1).Pérez (1) per Grune, Juanfran (1) per Bonilla i Cabrera (1) per Iñaki.

GOLS:
1-0: minut 28, Ángel García
1-1: minut 75, Carlos ( de penal).

ÀRBITRE: Voltes Casado (3). Molt bé. Amonestà amb targeta groga Guille, jugador de l’Arenal; també mostrà grogues a Brava i Bonilla, de l’Eivissa. Al minut 92 José Luis fou expulsat per doble groga i Suso, al mateix minut, també fou expulsat per vermella directa.

DIARI DE BALEARS

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.