Regional: La Soledad 2 – UE Petra 0

La UE. Petra perdió en La soledad
La UE. Petra perdió en La soledad

U.E Petra: Monroig, Bonnin, Mascaró(Amengual), Servera(Roig), Pujades,S antan(m.serralta),  Femenies, Toniet, T.Serralta, Vanrell i Mestre.

La soledad:Comas, Morenilla, Muñoz, Palacios(Fernández), Ricco, Lopez(cedrun), Suarez, Conejo(ferrer), Molina, Navarro(Bosch), Palmer

Gols: 1-0 minut 46, centrada desde la banda on palacios remata a plaer en el punt de penal.2-0 minut 75 falta posada al segon pal, on la defensa no acerta a rematar i la pilota queda morta a peus de conejo, que fusila a Monroig.

Arbitre: Senyor Toral lópez, regular, però a la jugada més important que fou el penal a favor del Petra va estar encertat, va mostrar 7 targetes grogues a La soledad i 5 al Petra.

Comentari:

No ets tu qui tries el moment, es el moment el que et tria a tu, per tant ahir no era el moment, ni tampoc era el día, i quant no toca, doncs no toca, ja el pots cercar i mirar de trobar que quant es moment no et tria, no hi ha res que fer.El dia prometia: mal temps, el vespre abans més d’un de patxanga, varem fallar un penalt….Enguany no serà, peró si es conserva bloc, esperit de lluita, ganes de guanyar, i la il.lusió d’enguany, el any que ve es pot aconseguir, aixó si amb el permís de les persones qu entrin o que es mantengüi la directiva antiga, aquest equip no se ha d’espanyar, hi ha bon grup, bons jugadors, i perqué no dir-ho, tampoc mal entrenador(aunque ha d’aprendre a moderar certs aspectes), a més que l’equip es practicament petrer, un 85-90% dels jugadors i de l’onze ho són, a tot això afegir que si et donen tres pilotes per encalentir que més que desinflades anaven totalment buides, perqué es pot entendre que a l’equip rival li donis per encalentir tres pilotes de propaganda o d’es carrefour, però no amb aquest estat, amb es diners que es mouen per La Soledad..perfavor.. Es van jugar un bons primers minuts, però ls defensa es va posar nerviosa i van començar a arribar les ocasions. Una altre cosa que no entenc ni entendre mai es les faltes que ens xuten a porteria,nose si es que es color de sa camiseta motiva a n’es tirador o si es que doncs a primera regional tothom tira ses faltes de cine menys noltros, perqué es nostros tiradors no es que façin pena fan oi(pareixen ninets de parbaluris tirant faltes), partit rere partit incapaços de tirar una falta així com toca, i quan dic com toca es que vagi a porta en cert perill, no denam més, menos rosca i menos faltates a s’entreno i més collons a n’es partits, que o van a sa barrera o s’en van a n’es conrro…Bé començare per es principi….
La primera part va començar amb el Petra de dominador, el soledad doncs com qui mira es toro de ses barreres a veure per on li ha d’envestir, en els primers minuts el Petra va tenir oportunitats com un remat de Santan de cap o una pilota que Mestre no va arribar a caçar bé per molt poc,però el Petra va tenir un punt d’inflexió, es va pitar una falta enmig del camp i els dos centrals s’envan anar a treure i la falta era en contra,no a favor, i com que ells havien abandonat sa casa i havien deixat sa porta de s’entrada i de sa cuina oberta els rivals hi van antrar amb una facilitat asombrosa, dos tocs i davant el porter, sort que el davanter no va sebre definir i monroig va enviar la pilota a corner. A partir d’aquí d’esconcert total del Petra, com un informátic que entra sense voler dins una conferencia de dret,el Petra es va perdre i molt durant 15 minuts on La Soledad va fer practicament el que va voler, l’acció més perillosa fou una falta tirada desde la frontal, que anava amb més mala llet que un cop de puny d’en MikeTyson, quant la pilota es colava per l’escuadra, monroig amb la punta del dit, va lograr desviar-la, crec que encara no sap ni com.., es va arribar al descans amb el Petra desconcertat i La soledad atacant tot el temps.
La segona part haviat va definir el partit, pilota en profunditat on el seu extrem dret regatetja a pujades i fica una pilota al punt de penalt, Bonnin no arriba i el seu davanter matxaca, i jo em deman, a on eren en Servera i en Mascaró? De copes per es cós? Perquè es que va arribar a tancar era en Bonnin que és el lateral dret! Bé,»misterios sin resolver». El Petra va goçar de una bona oportunitat per enpatar on una falta penjada casi a l’àrea petita fou remata a «botepronto» per femenies, però l’esfèric va surtir alt. A continuació el segon gol de La soledad, una pilota penjada desde uns 5 metres a la frontal on tothom es va desentender de les marques com si jugasen a n’es quien es quien i ses parelles no s’enterassen, perquè en mascaró estava enrevoltat de 4 jugadors del Soledad com aquella femella bona enrevoltada de buitres, doncs igual, Mascaró va rebutjar com va poder, la pilota va caurer a peus del rival que va fussilar a monroig. Després casi al final del partit arribà al penalt, totalment just comés sobre Toniet, on Serralta el va tirar doncs desde el meu punt de vista en poca fe, en poca gana, el Petra hauria de definir ja un llançador de panalts, perquè enguany ja s’en han fallat 3! I així acaba el partit, amb La soledad pletòrica i el Petra, sabent que ahir no era ni la seva hora, ni el seu moment, ja arribará….
El crack-Femenies- jugador que dona el 100% en tots els partits,es ben segur que en deu femenies, en Tano estaria més tranquil.
El dandy- Monroig- Una aturada seva a una falta fou de lo millor del partit
El dur-tots- 13 targetes grogues parla per si sòl del que fou el partit, molt dur.
Vaja dia- T.serralta- va errar un penal per tirar-lo a rompre a més no es va trobar en tot el partit

Els listillos-la soledad- donar 3 pilotes en les condicions en les que les mhos varen donar es per fer-ho mirar, ja ho sabeu, si anau a jugar allá duis pilotes per encalentir al.lots.

UE PETRA

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.