La Selecció Catalana Sub-18 guanya 2-1 a Balears, peró no s’assegura el passi a la fase final.

Jugada del partido
Jugada del partido

Catalunya: Álex Sánchez, Ángel Martínez, Pol Planas, Jordi Roig, Ivan Balliu (Alexandre Pla, 40′), Joan Isaac Cuenca (Rubén Alcaraz, 46′), Manuel A. Molina, Joan Grasa, Álvaro Vázquez (José A. Ruiz, 68′), Adrià Carmona (Adrià de Mesa, 77′), Martí Riverola.

Balears: Yeray Gómez, David Moll, Damià Ramos, Pau Alberti, Ignasi Dalmedo (Víctor Martínez, 78′), Dani Bardolet (Nil Paniello, 78′), Miguel A. Reynés, Raúl Sintes (Josep Esteve, 64′), Joan Pascual, Rafael Simó, Antonio Rodríguez.

Gols: 1-0, Álvaro Vázquez (18′); 1-1, Antonio Rodríguez (30′); 2-1, Álvaro Vázquez (57′).

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez. Targetes: Joan Grasa, 64′ (Catalunya) i David Moll, 56′ (Balears).

El combinat dirigit per Marc Vives ha guanyat per 2-1 a les Balears en un partit complicat que s’ha disputat al Municipal de la Via Fèrrea de Cornellà de Llobregat. Tot i la victòria, els catalans, que depenien d’altres resultats, encara no saben si jugaran la fase final.

La Selecció Catalana Sub’18 necessitava la victòria per tenir opcions de passar a la fase final del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Masculines, però els balears no li han posat gens fàcil el triomf. Tot i avançar-se amb un gol d’Álvaro Vázquez al minut 18 de partit, Balears ha empatat a la mitja hora de joc després d’un desafortunat refús que ha caigut als peus d’Antonio Rodríguez.

Amb l’1-1 els insulars han treballat de valent per donar la sorpresa, però el segon gol d’Álvaro Vázquez al minut 12 de la segona part, ha significat la victòria catalana. Els de Marc Vives han complert, amb 9 dels 12 punts possibles a la primera i a la segona fase, però ara toca esperar els resultats de la resta de seleccions autonòmiques per saber si jugaran la fase final.

FC para FutbolBalear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.