La Selecció Catalana Sub-14 guanya a Balears per 4-0 i es classifica per a la fase final.

Jugada del partido
Jugada del partido

Els joves seleccionats per David Gràcia han aconsseguit el passi a la fase final del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques amb ple de victòries.

La Selecció Catalana Sub’14 ha guanyat sense dificultats a les Balears en l’últim partit de la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques disputat a l’Estadi Municipal de la Via Fèrrea de Cornellà de Llobregat. El protagonista del partit ha estat el jugador del FC Barcelona, Jean Marie Dongou, que ha fet els dos primers gols demostrant una gran classe i poder ofensiu. A la segona part, Pol Garcia (FC Barcelona) i Jesús Quintana (RCD Espanyol) han culminat la golejada. Els jugadors i tècnics de la Selecció Catalana Sub’14 han celebrat amb el Vicepresident Primer de la Federació Catalana de Futbol, Jesús Farga, i el vicepresident i responsable de les seleccions inferiors, Miguel García, la classificació per la fase final del campionat. Una classificació aconseguida de forma brillant amb ple de victòries als quatre partits de la primera i de la segona fase.

FITXA TÈCNICA:

Catalunya: Jaume Prat, Josep M. Zajara, Macky Frank Bagnack (Pol Garcia, 52′), Sergi Samper, Jesús Quintana (Jonathan Toledo, 62′), Jean Marie Dongou (Pau Belana, 66′), Rafael Espinosa, Kilian Garcia, Jaume Viñes, Miguel Muñoz, Hernan M. Ibáñez (Adris Mateo, 52′).

Balears: Pau Servera, Raul Castañeda, Miguel Martí (Pedro Armesto, 36′), Alberto Castell (Alexander Tur, 52′), Rubén Cádiz, Jesús M. Meneses (Francisco Hidalgo, 52′), Ayrton Paez, Gabriel Reus (Joan Campins, 52′), Fabrice Olinda, Martí Català, Junior Román.

Gols: 1-0, Dongou (12′); 2-0, Dongou (25′); 3-0, Pol Garcia (53′); 4-0, Jesús Quintana (70′).

Àrbitre: David Tomás Baulo.

Targetes: Rafael Espinosa, 42′ i Pol Garcia, 58′ (Catalunya), Fabrice Olinda (expulsat amb dues targetes grogues, 39′ i 49′) i Martí Català, 12′ (Balears). Expulsat amb vermella directa el seleccionador balear, Pepe Oriol, 62′.

FC Para FutbolBalear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.