Selecciones Autonomicas Sub-14: Canaria 0 – Catalana 2

Jugada del encuentro
Jugada del encuentro

L’equip entrenat per David Gràcia ha superat a Canàries en el primer partit de la Segona Fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Masculines que es disputa aquest cap de setmana al Camp Municipal de la Via Fèrrea de Cornellà de Llobregat.

Partit dominat per la selecció catalana que ha aconseguit els dos gols a la segona part. En els primer 45 minuts els jugadors dirigits per David Gràcia han gaudit de nombroses ocasions, especialment a les botes del jugador del FC Barcelona, Jean Marie Dongou. Ja a la segona part, Catalunya Sub-14 s’avançava al minut 57, gràcies a una falta llançada per Pau Belana (UE Lleida). El segon i definitiu gol ha arribat al minut 67 per mediació de Pol Garcia (FC Barcelona). La selecció catalana sub-14 es jugarà el passi a la fase final del campionat diumenge a les 10 del matí contra les Balears.

FITXA DEL PARTIT:

Canàries: Marcos Martín, Kevin Espino, Stephane Serbourdin, Federico Olivera, Sergio Simón (Alberto Melián), Josuah Lara (Josuah Cabrera), Héctor Hernández (Daniel Castro), Sandro Ramírez, Ausin Ourine, Diego Suárez, Óscar Casanova (C).

Catalunya: Alexis Castillejo, Jordi Bufi, Josep M. Zajara, Pol Garcia, Macky Frank Bagnack, Jesús Quintana (C) (Rafael Espinosa), Ivan Romano (Jaume Viñes), Jean Marie Dongou (Sergi Samper), Pau Belana, Jonathan Toledo, Hernan M. Ibáñez (Adrià Mateo).

Àrbitre: Francisco Mur Romeo.

Gols: 0-1, Pau Belana; 0-2, Pol Garcia.

FUENTE FEDERACION CATALANA

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.