1ª CAMINADA-CURSA CAP A SANT SALVADOR

logopetitAQUEST DIMARTS PRESENTACIÓ DEL CARTELL

UNS SETANTA COL.LECTIUS HI PARTICIPEN

Serà a les 21 hores d´aquest dimarts dia 3 en la Casa de Cultura, a on es presentarà el Cartell oficial de la 1ª Caminada-Cursa cap a Sant Salvador, esdeveniment organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells. S´explicaran els detalls de l´esdeveniment i s´entregaran els premis del concurs de dibuix, quant a la creació artística del cartell. El considerat com a Millor serà el que il.lustarà el cartell, mentre rebran premis els dos millors treballs de cada centre d´Educació Primària. Els premis les obsequiaran l´Associació de Comerciants de Felanitx, la Direcció General d´Esports i Joventut, i la pròpia P.B. Els Tamarells. Baix el patrocini de l´Ajuntament de Felanitx, de la Conselleria de Turisme i Conselleria d´Esports i Joventut, comptam i agraïm una amplia implicació de més de setanta col.lectius. De moment son aquests:

– Associacions veïnals: Federació d´Associacions de Veïns de Felanitx, Associacions de veïns de Portocolom, s´Horta, Ca´s Concos, Es Carritxó, Cala Ferrera, Son Mesquida i Son Negre, barriades de Son Valls i Son Prohens.

– Centres d´enssenyament: Col.legi Joan Capó, Col.legi Sant Alfons, Col.legi s´Algar de Portocolom, Col.legi Reina Sofia de s´Horta, Col.legi Migjorn de Ca´s Concos i Institut d´E.S. de Felanitx.

– Associacions culturals: Escola de Música, s´Estol d´Es Gerricó, Agrupació Abeniara, Grup Airós, Agrupació Es Llaut, Banda Municipal de Música, Dimonis a Lloure, Centre Cultural, Units com brins, Coral de Felanitx, Escola de ball Es Convent, Mai som tots Teatre, Escola de ball Apol.lònia Rotger, etc.

– Llars de la 3ª edat: Felanitx, s´Horta, Ca´s Concos, Portocolom i Es Carritxó.

– Entitats esportives: C.Tennis Felanitx, C.Bàsquet Joan Capó, C. Ciclista Felanitx, C. E. Felanitx, C. E. S´Horta, S.E. Ca´s Concos, C. Triatló Portocolom, C. Petanca At. Portocolom, G. Excursionista Cabrits, Sala Judo Felanitx, C. Sant Alfons, C. Futbol-Sala Felanitx, C. Atletisme Joan Capó, C. Petanca Son Durí, Moto Club Felanitx, Club Pesca Es Mestral, Comissió De Felanitx a Lluc a peu, Club Nautic Portocolom, Es Cavaller Grup de Senderisme, Associació de Caçadors Es Tudó, Centre Equitació Son Menut, etc.

– Penyes esportives: Mallorquinista Cercle Recreatiu de Felanitx, San Mamés de Felanitx, Madridista de Felanitx, Barcelonista Els Tamarells, Colchonera de Mallorca, Mallorquinista de Portocolom.

– Altres associacions: ACESMA, Casa de Extremadura, Protecció Civil Felanitx, Associació de mestresses de casa de s´Horta, Associació de Comerciants de Felanitx, Cercle Recreatiu, etc.

Recordau, aquest dimarts a les 21 hores en la Casa de Cultura de Felanitx. Presentació d´un esdeveniment en que es preveu hi participin unes 1.500 persones.

Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.