Óscar Santiago, jerarquía i experència per a la SD Formentera

.

La SD Formentera comunica l’acord que ha arribat amb Óscar Santiago Rumayor (Santander, 20/01/1991) per a la seva incorporació al primer equip de Tercera Divisió. És un porter de 29 anys que prové de la Agrupación Estudiantil, que competeix al Grup 1 de Tercera Divisió.

Es tracta d’un futbolista veterà amb molta experiència a la categoria i a Segona B. El nou porter roig-i-negre, destaca per la seva seguretat sota els pals, amb bon joc aeri, molt comunicador amb la defensa i amb facilitat per jugar amb els peus.

Les primeres passes com a futbolista les va fer a equips del seu barri com Los Ríos i l’Escola Municipal de Futbol de Santander. En l’etapa cadet, va fitxar pel Racing de Santander on va jugar fins a arribar a l’equip filial de Tercera Divisió.

En la temporada 2012/13, Óscar Santiago, va deixar la seva Cantàbria natal per iniciar una nova etapa a Galicia, concretament amb el Celta B (3a Div.). En l’equip celeste va completar 3 anys prolífics on va aconseguir l’ascens a Segona B i va començar a treballar en dinàmica del primer equip.

Però, en la temporada 2015/16, va veure com se li obria de nou l’oportunitat de tornar al seu estimat Racing i va fitxar pel club càntabre per a jugar al primer equip en la categoria de bronze.

A partir de la campanya 2016/17 fins el dia d’avui, Óscar Santiago, ha competit en diversos equips de segona B acumulant experiència i assumint jerarquia dintre dels vestuaris:

2016/17 – Real Balompédica Linense (2a B)
2017/18 – Caudal (2aB)
2018/19 – Lleida Esportiu (2a B)
2019/20 – CF Talavera de la Reina (2a B)
2020/21 – Agrupación Estudiantil (3a Div.)

La següent aturada de la dilatada trajectòria esportiva d’Óscar Santiago serà Formentera, on assegura que s’ha sentit molt atret pel projecte que l’han presentat: “Estic molt il·lusionat per unir-me a aquest projecte. He parlat amb l’entrenador, Raúl Pérez, i tot el que em proposa s’adapta perfectament al que necessito en aquest moment. És un projecte ambiciós a curt-mig termini per intentar tornar l’equip a Segona B i a mi m’il·lusiona molt poder formar-hi part”, ha declarat el nou porter de la SD Formentera.

Óscar Santiago arribarà a finals d’aquesta setmana a l’illa i està previst que el dissabte, 16 de gener, ja pugui participar del primer entrenament amb el seu nou equip.

Benvingut a Formentera i molta sort, Óscar!

Que això no s’aturi.

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es