Crónica Preferente: Xilvar 2 – 3 Alqueria

Jornada 10, Sábado 31/10/2020 - 16:00 h
Xilvar
2 3
Alqueria

Campo: Selva F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Xilvar: Miquel Gost, Simo Ramos, James Benyamin, Sergi Mas, Dylan G Albarracin, Jordi Calafell, Guillem Perello, Eneko Blanco, Andreu Sastre, Pau Fiol y Jordi Colom.

Sustituciones: Manuel Juan por Pau Fiol (min.56), Jaume Munar por Andreu Sastre (min.56), Jaume X Noguera por Sergi Mas (min.75), Alberto Caballero por James Benyamin (min.85) y Pere Rotger por Jordi Calafell (min.85)

Alqueria: Toni PeÑa, Sebastia Monserrat, Bernardo J Perez De La O, Joan Obrador, Baltasar J Rigo, Raul Rodriguez, Lluis Diaz, Joan A Lopez, Andreu Julia, Sebastia Mercadal y Bartolome Rotger.

Sustituciones: Daniel Algaba por Andreu Julia (min.65), Toni Joan por Sebastia Mercadal (min.65) y Guillem Salom por Baltasar J Rigo (min.77)

Goles: 1-0 Simo Ramos (min 16), 1-1 Sebastia Mercadal (min 40), 1-2 Bartolome Rotger (min 44), 1-3 Andreu Julia (min 65) y 2-3 Jordi Calafell (min 66)

Árbitro: Sergio Llofriu Jaume. asistido por Carlos Aguilar Illas y Aina Aguilo Ferriol.

Tarjetas: Sergi Mas (amarilla, min 27), Simo Ramos (amarilla, min 36), James Benyamin (amarilla, min 45) y Dylan G Albarracin (amarilla, min 88) para el Xilvar. Lluis Diaz (amarilla, min 78) para el Alqueria.

Comentario:

En el partit disputat en el poliesportiu de ses Comes de Selva, Miki Arjona i Cosme Andreu Monserrat presentaren uns onzes titulars bastant canviats dels de la setmana passada a sa Teulera de s’Alqueria Blanca. Els verd-i-blancs imposaren un fort ritme en el primer quart hora, sense premi en el marcador per culpa de bones intervencions del porter Gost i per la no concessió d’una pena màxima bastant clara per mans d’un defensor local. Tot canvià en el minut 16 quant una gran acció de Dylan per l’esquerra era rematada hàbilment per Simó anticipant-se al defensor visitant. S’entrà en una fase on els locals es creixien i els visitants es desinflaven evitant un càstig major. En el tram final de la primera part, una gran acció de Merka li permetia furtar una pilota i aprofitar una intel·ligent passada de Lluís per anotar l’empat a un gol. Un gran xut de Rotger des de fora l’àrea significava l’1-2 quan feia entrar la pilota a mitja alçada vora el pal esquerr de Gost, just abans del descans.

A la continuació, quan no s’havien creat ocasions, Andreu Julià d’enfora marcava l’1-3 de xut vora el pal i cinc minuts més tard Calafell transformava un penal per deixar el 2-3 que seria definitiu. El Xilvar va cercar el gol amb insistència en els darrers minuts, principalment bombejant pilotes cap a la porteria de Peña que va veure com en el minut 90 una rematada al travesser evitava l’empat final.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es