L’Alcúdia vol recuperar la passió pel futbol entre les nines del municip

L'equip comptarà amb una secció femenina a la lliga regiona

.

Nou anys després, torna la secció femenina de futbol a la UE Alcúdia.

La junta directiva sortida de les eleccions del passat 27 de juny ha decidit tornar a posar en marxa aquesta iniciativa “amb la idea d’oferir unes bases per crear un projecte que no sigui només a curt termini”. Així ho ha dit als micròfons del programa “Esports 3” d’Ib3 Ràdio el vicepresident del club. Pere Sastre assegura que “actualment hi ha uns dos-cents cinquanta nins a les categories inferiors del club, però només dues nines”, un fet que “no reflecteix la realitat del futbol en l’actualitat”.

L’equip femení de l’Alcúdia sortirà a competir en categoria regional “perquè el club no vol posar una pressió que tal vegada seria excessiva si competís a la lliga autonòmica”, sosté Pere Sastre. El vicepresident de l’entitat reconeix que “si es fa una bona temporada i es puja, perfecte; però la idea és formar les nines i tenir una base per fer que elles vegin la viabilitat del projecte i que aquest es pot estendre molt en el temps”.

  Escolta Esports 3

IB3 radio

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es